Lediga jobb som Administrativ utvecklare i Vimmerby

Se lediga jobb som Administrativ utvecklare i Vimmerby. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Vimmerby som finns hos arbetsgivaren.

Verksamhetsutvecklare administration

Vimmerby är den lilla kommunen i Småland som har mycket att erbjuda; förutom det gedigna kulturarvet från Astrid Lindgren kännetecknas kommunen också av ett mångsidigt näringsliv, stort lokalt engagemang, aktivt föreningsliv, vacker natur och rogivande miljö. Vi söker en verksamhetsutvecklare för administration till kommunstyrelseförvaltningen. Ditt nya jobb Tjänsten är placerad inom den administrativa avdelningen som tillhör kommunstyrelseförvaltningen... Visa mer
Vimmerby är den lilla kommunen i Småland som har mycket att erbjuda; förutom det gedigna kulturarvet från Astrid Lindgren kännetecknas kommunen också av ett mångsidigt näringsliv, stort lokalt engagemang, aktivt föreningsliv, vacker natur och rogivande miljö.

Vi söker en verksamhetsutvecklare för administration till kommunstyrelseförvaltningen.

Ditt nya jobb

Tjänsten är placerad inom den administrativa avdelningen som tillhör kommunstyrelseförvaltningen. Den del av administrativa avdelningen som tjänsten tillhör har en central roll när det gäller stödet till kommunfullmäktige, kommunstyrelsen och dess utskott.

Kommunstyrelseförvaltningen består utöver administrativa avdelningen av avdelningarna utveckling, ekonomi, HR och samhällsbyggnad.

Som medarbetare erbjuds du:


• Ett stimulerande och varierat arbete med god stämning, gemenskap och personliga utvecklingsmöjligheter
• Introduktion med egen mentor och en anställning där du har möjlighet att utvecklas
• Flextid
• Möjlighet att byta semesterdagstillägg mot extra semesterdagar
• Friskvårdsbidrag: 1 000 kr per år

Arbetsuppgifter

Som verksamhetsutvecklare för administration har du en nyckelroll när det gäller process- och projektledning inom det administrativa området. Du kommer ha en aktiv roll i samordningen och utvecklingen av hela den kommunövergripande ärendeprocessen. I det ingår att planera och administrera möten, men också att leda egna möten som ärendeplaneringen och tjänsteberedningen.

Du arbetar nära kommunstyrelsens ordförande och dess presidium, men också kommundirektören. I tjänsten ingår också ett samordningsansvar för arbetet inom kansliverksamheten. 

Du är sekreterare på kommunstyrelsens och dess arbetsutskotts sammanträden. I den mån kommunens krisledningsnämnd är aktiverad är du sekreterare också i denna nämnd.

Kvalifikationer


• Akademisk examen motsvarande kandidatexamen inom statskunskap, samhällsvetenskap eller juridik, gärna med inriktning mot offentlig förvaltning. Eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig
• God förståelse för relationen mellan politik och förvaltning.
• Analytisk och förändringsinriktad
• Skicklig samordnare som har god förmåga att se helheten samtidigt som du kan se detaljerna
• Arbeta självständigt med att planera, strukturera och prioritera dina arbetsuppgifter och trivs med ett högt arbetstempo
• God samarbetsförmåga samt en god kommunikativ förmåga då arbetet innebär många olika kontaktytor.
• God stilistisk förmåga och utvecklad IT-vana

Det är meriterande om du även har erfarenhet av offentlig förvaltning. 

Vid urvalet kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper och intresse för tjänsten. Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidare
Sysselsättningsgrad: 100 %
Tillträde: enligt ök men skyndsamt

Ansökan

Sista ansökningsdatum:2021-04-01
Ansök snarast då intervjuer sker löpande.

Vi tar emot ansökningar via vårt rekryteringssystem där du bifogar CV och personligt brev.

Vimmerby kommun som arbetsgivare

Ansvar, mod och fantasi – det är våra värdeord när vi tillsammans arbetar för att ge bästa tänkbara service och omsorg till Vimmerby kommuns ca 15 700 invånare, våra företag och för alla som besöker oss. Vi är cirka 1 300 anställda i 170 olika yrkesroller. Vi erbjuder dig en arbetsplats som uppmuntrar till delaktighet och strävar efter en god balans mellan arbete och fritid. Läs mer om Vimmerby kommun som arbetsgivare på vår hemsida; www.vimmerby.se

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till annonskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Fackliga representanter nås via kommunens växel 0492-76 90 00.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Projektadministratör | Södra Wood | Kisa

Är du en driven och strukturerad person som söker nya spännande möjligheter inom projektadministration? Skicka in din ansökan redan idag! Om tjänsten I denna roll kommer du att spela en central roll i att stödja projektgruppen och säkerställa att våra projekt utvecklas och drivs smidigt och effektivt. Vi söker en engagerad och kompetent projektkoordinator som kan hjälpa oss att nå våra mål. Du kommer att vara baserad i Kisa med möjlighet att arbeta hemi... Visa mer
Är du en driven och strukturerad person som söker nya spännande möjligheter inom projektadministration? Skicka in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I denna roll kommer du att spela en central roll i att stödja projektgruppen och säkerställa att våra projekt utvecklas och drivs smidigt och effektivt. Vi söker en engagerad och kompetent projektkoordinator som kan hjälpa oss att nå våra mål. Du kommer att vara baserad i Kisa med möjlighet att arbeta hemifrån när det är lämpligt.

Denna anställning är initialt begränsad till förprojektets omfattning, fram till hösten 2024, och vid beslut om investering och genomförande kommer rollen att förlängas. Dina huvudsakliga uppgifter kommer att inkludera:

• Projektkoordinering och -administration
• Mötesdokumentation och -kommunikation
• Upprätthålla kontakter och initiera samarbeten
• Flexibel arbetstid med möjlighet att öka till heltid

Om dig

För att vara framgångsrik i rollen som projektadministratör söker vi en kandidat med följande kvalifikationer och egenskaper:

• Tidigare erfarenhet inom projektkoordinering, administration och kommunikation (högskoleutbildning är ej ett krav)
• Goda färdigheter i att hantera digitala verktyg och system
• Goda organisatoriska färdigheter och förmåga att etablera nya kontakter
• Prestigelös, lyhörd, nyfiken och ordningsam
• Trivs med administrativa uppgifter och är självgående

Tjänsten som projektadministratör är ett konsultuppdrag under minst 6 månader, med start omgående. För rätt person finns möjlighet till förlängning och på sikt anställning hos vår kund


Om Södra

Hos Södras sågverk och övriga träförädling omvandlas våra medlemmars skogsråvara till träprodukter som säljs över hela världen. Inom Södra Wood hittar vi ständigt nya bevis för att trä som material erbjuder närmast oändliga möjligheter. Dessutom gör vi hela kundresan så enkel som möjligt med byggsystem för hela byggprocessen, exaktkapade produkter, logistiklösningar, digitala tjänster och mycket mer.

Hos Södra får du möjlighet att utvecklas på jobbet, samtidigt som du är med och bidrar till ett hållbart skogsbruk som skapar värde för människor och miljö. Vi sätter stort värde på ditt personliga engagemang och är måna om att du ska trivas och må bra. För din trygghets skull har vi kollektivtal och goda villkor, samt flera förmåner som du har nytta av både på jobbet och på fritiden.

Plats: Kisa (delvis möjlighet att jobba hemifrån)

Övrigt: Konsultuppdrag på 6 månader med chans till förlängning/övertag av kund

Kontaktuppgifter och ansökan

Skicka in din ansökan med CV via länken nedan. Vi värdesätter personlig lämplighet mycket högt. Urval och intervjuer kommer att genomföras löpande, så vi uppmanar dig att ansöka så snart som möjligt. Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Emeline Lindroth på [email protected].

Lernia är vägen framåt

Lernia utvecklar framtidens arbetskraft. Det gör vi genom att utbilda, matcha, bemanna och rekrytera. Snabbt och utan krångel löser vi arbetsmarknadens behov så att människor och företag kan nå sin fulla potential. Det har varit vår uppgift i över hundra år. Lernia omsatte 3,3 miljarder kronor 2022 och finns över hela landet. Vi utbildade och coachade 19 900 personer och förmedlade 11 500 bemanningskonsulter. 13 700 personer fick möjlighet till nytt jobb genom våra tjänster.

Att vara konsult

Som konsult hos oss har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig och som är ansvarig för ditt uppdrag, att du trivs och att du utvecklas i din yrkesroll. Du kommer dessutom ha en ansvarig chef på plats från kunden som hjälper dig i ditt dagliga arbete.

Erbjudande:

En anställning som konsult bygger på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd på Lernia men arbetar som ambulerande konsult hos någon av våra kunder. Som konsult får du självklart friskvårdsbidrag.

Såhär beskriver våra nuvarande konsulter jobbet:

• Bra kollegor och sammanhållning
• Varierande arbetsuppgifter
• Man är aktiv hela tiden, det finns alltid något att göra
• Gemenskap
• Bra lagledare
• Bra utvecklingsmöjligheter och möjlighet att göra karriär även om man är ung och inte har någon speciell utbildning.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre