Lediga jobb som Projektledare: kultur, media, film i Vimmerby

Se lediga jobb som Projektledare: kultur, media, film i Vimmerby. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Vimmerby som finns hos arbetsgivaren.

Projektadministratör till kund i Kisa

Om tjänsten I denna roll kommer du att spela en central roll i att stödja projektgruppen och säkerställa att våra projekt utvecklas och drivs smidigt och effektivt. Vi söker en engagerad och kompetent projektadministratör som kan hjälpa oss att nå våra mål. Du kommer att vara baserad i Kisa med möjlighet att arbeta hemifrån när det är lämpligt. Denna anställning är initialt begränsad till förprojektets omfattning, hösten 2024, och vid beslut om investeri... Visa mer
Om tjänsten

I denna roll kommer du att spela en central roll i att stödja projektgruppen och säkerställa att våra projekt utvecklas och drivs smidigt och effektivt. Vi söker en engagerad och kompetent projektadministratör som kan hjälpa oss att nå våra mål. Du kommer att vara baserad i Kisa med möjlighet att arbeta hemifrån när det är lämpligt.

Denna anställning är initialt begränsad till förprojektets omfattning, hösten 2024, och vid beslut om investering och genomförande kommer rollen att förlängas. Dina huvudsakliga uppgifter kommer att inkludera:

• Projektkoordinering och -administration
• Mötesdokumentation och -kommunikation
• Upprätthålla kontakter och initiera samarbeten

Krav

För att vara framgångsrik i rollen som projektadministratör söker vi en kandidat med följande kvalifikationer och egenskaper:

• Tidigare erfarenhet inom projektkoordinering, administration och kommunikation (högskoleutbildning är ej ett krav)
• Goda färdigheter i att hantera digitala verktyg och system
• Goda organisatoriska färdigheter och förmåga att etablera nya kontakter
• Prestigelös, lyhörd, nyfiken och ordningsam
• Trivs med administrativa uppgifter och är självgående

Tjänsten som projektadministratör är ett konsultuppdrag under minst 6 månader, med start omgående. För rätt person finns möjlighet till förlängning och på sikt anställning hos vår kund.

Om Södra

Hos Södras sågverk och övriga träförädling omvandlas våra medlemmars skogsråvara till träprodukter som säljs över hela världen. Inom Södra Wood hittar vi ständigt nya bevis för att trä som material erbjuder närmast oändliga möjligheter. Dessutom gör vi hela kundresan så enkel som möjligt med byggsystem för hela byggprocessen, exaktkapade produkter, logistiklösningar, digitala tjänster och mycket mer.

Hos Södra får du möjlighet att utvecklas på jobbet, samtidigt som du är med och bidrar till ett hållbart skogsbruk som skapar värde för människor och miljö. Vi sätter stort värde på ditt personliga engagemang och är måna om att du ska trivas och må bra.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Marcus Björk, via Adecco på 0736-84 70 36 [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Projektledare "Litterär Hub" till Vimmerby Bibliotek

Vimmerby är den lilla kommunen i Småland som har mycket att erbjuda; förutom det gedigna kulturarvet från Astrid Lindgren kännetecknas kommunen också av ett mångsidigt näringsliv, stort lokalt engagemang, aktivt föreningsliv, vacker natur och rogivande miljö. Drömmer du om att få inspirera unga människor i en kreativ miljö? Då är detta tillfället för dig! Vi söker en projektledare som ska bygga upp en "litterär hub" på Vimmerby bibliotek i nära samarbete ... Visa mer
Vimmerby är den lilla kommunen i Småland som har mycket att erbjuda; förutom det gedigna kulturarvet från Astrid Lindgren kännetecknas kommunen också av ett mångsidigt näringsliv, stort lokalt engagemang, aktivt föreningsliv, vacker natur och rogivande miljö.

Drömmer du om att få inspirera unga människor i en kreativ miljö? Då är detta tillfället för dig! Vi söker en projektledare som ska bygga upp en "litterär hub" på Vimmerby bibliotek i nära samarbete med Litteraturnod Vimmerby och kommunens olika verksamheter för unga.

Bakgrund
Vimmerby kommun har fått uppdraget från Region Kalmar att vara en "litterär nod" för hela länet. Sedan hösten 2019 finns Litteraturnod Vimmerby, som arbetar för att främja det litterära livet i Vimmerby och Kalmar län. Nu vill vi satsa på att utveckla samarbetet mellan det regionala uppdraget och kommunen med särskilt fokus på unga.

Ditt nya jobb
Som projektledare ansvarar du för att bygga upp en "litterär hub" för unga inom Vimmerby bibliotek. Hubben ska vara en fysisk plats på biblioteket som inspirerar till både läsande och eget skrivande. Den är också utgångspunkt för olika aktiviteter.

Du har stor frihet att utforma arbetet, men vi tror att några aktiviteter som passar är:


• litterära scener för unga skribenter, tex poetry slam och uppläsningar m.m.
• skrivarworkshops
• bokrecensioner av unga, för unga
• lovaktiviteter med fokus på kreativt skrivande

Allaktivitetshuset Fabriken, Mötesplats Bullerbyn, Kulturskolan och kommunens skrivarlinje på gymnasiet är tänkbara samarbetspartners. Fokus ska vara att nå målgruppen 15-19 år. Barnkonventionen är en viktig och självklar utgångspunkt i arbetet.

Profil
Vi söker dig som har ett brinnande intresse för att läsa och att skriva, och framför allt vill förmedla detta vidare till ungdomar. Du har relevant eftergymnasial utbildning inom kommunikation, litteratur, bibliotek eller liknande. Som person ser vi att du är initiativtagande och har lätt för att driva egna projekt. Du är idérik när det gäller att nå nya målgrupper och har lätt för att samarbeta med andra. Erfarenhet av arbete med unga är meriterande. 

Anställningens omfattning 
Anställningsform: projektanställning på ett år 
Sysselsättningsgrad: 100 % 
Tillträde: så snart som möjligt

Ansökan

Sista ansökningsdag är söndagen den 4 dec. 
Urval och intervjuer kan komma ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan! 

Vi tar emot ansökningar via vårt rekryteringssystem där du bifogar CV och personligt brev.

Vimmerby kommun som arbetsgivare
Ansvar, mod och fantasi – det är våra värdeord när vi tillsammans arbetar för att ge bästa tänkbara service och omsorg till Vimmerby kommuns ca 15 700 invånare, våra företag och för alla som besöker oss. Vi är cirka 1 300 anställda i 170 olika yrkesroller. Vi erbjuder dig en arbetsplats som uppmuntrar till delaktighet och strävar efter en god balans mellan arbete och fritid. Som medarbetare hos oss erbjuds du ett stimulerande och varierat arbete med god stämning, gemenskap och personliga utvecklingsmöjligheter, flextid samt möjlighet att byta semesterdagstillägg mot extra semesterdagar. Läs mer om Vimmerby kommun som arbetsgivare på vår hemsida; www.vimmerby.se

Övrigt
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till annonskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Fackliga representanter nås via kommunens växel 0492-76 90 00.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre