Lediga jobb som Servitör/Servitris i Vimmerby

Se lediga jobb som Servitör/Servitris i Vimmerby. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Vimmerby som finns hos arbetsgivaren.

Serveringspersonal - sommarsäsongen 2024

Björkbacken är ett familjeägt företag som består av en stugby, camping, vandrarhem, hotell och restaurang. Det är en modern anläggning med hemtrevlig karaktär, drivet av en familj som lägger stor vikt vid service, personligt bemötande och en positiv upplevelse. Hotellet har 42 rum i olika kategorier, 46 stugor, 6 vandrarhemsrum och över 150 campingplatser. Sommartid är trycket stort på anläggningen och som mest arbetar ca 95 medarbetare på de olika områden... Visa mer
Björkbacken är ett familjeägt företag som består av en stugby, camping, vandrarhem, hotell och restaurang. Det är en modern anläggning med hemtrevlig karaktär, drivet av en familj som lägger stor vikt vid service, personligt bemötande och en positiv upplevelse.
Hotellet har 42 rum i olika kategorier, 46 stugor, 6 vandrarhemsrum och över 150 campingplatser. Sommartid är trycket stort på anläggningen och som mest arbetar ca 95 medarbetare på de olika områdena.
Vi arbetar alla tillsammans som ett team mot gemensamma mål och vår ambition är att varje gäst ska trivas och få en fin upplevelse hos oss. Vi söker dig som har stor servicekänsla och tycker om att sprida glädje bland både gäster och övriga medarbetare.


För att passa som serveringspersonal på Björkbackens Kök & Scen behöver du vara ansvarstagande, serviceinriktad och stresstålig. Det är viktigt att du alltid bjuder på ett leende, även i stressade situationer.
Erfarenhet är alltid värdefullt, men hos oss är det människorna som gör skillnaden. Med eller utan tidigare vana så känner du som söker ansvar inför kvaliteten av ditt arbete.


Skicka ditt personliga brev och ditt CV till: [email protected]
Vid frågor kan du även ringa 070 - 24 64 403


Ett löpande arbete med urval och intervjuer kommer att påbörjas redan innan sista ansökningsdatum så tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningsdatumet gått ut. Visa mindre

Serveringspersonal till våra restauranger

Är du intresserad av att jobba i en restaurangmatsal där vi ger våra gäster en riktigt bra måltidsupplevelse och där vi har roligt på jobbet samtidigt? Vi söker dig som tycker att det bästa som finns är att möta människor och som vill ge varje gäst en riktigt bra upplevelse i matsalen. Men som också är redo för en fantastisk sommarsäsong med hundratals nya kollegor. I Astrid Lindgrens Vimmerby finns det 5 restauranger med olika tematiseringar och menyer,... Visa mer
Är du intresserad av att jobba i en restaurangmatsal där
vi ger våra gäster en riktigt bra måltidsupplevelse och där vi har roligt på
jobbet samtidigt?

Vi söker dig som tycker att det bästa som finns är att möta människor och som
vill ge varje gäst en riktigt bra upplevelse i matsalen. Men som också är redo
för en fantastisk sommarsäsong med hundratals nya kollegor.

I Astrid Lindgrens Vimmerby finns det 5 restauranger med
olika tematiseringar och menyer, varav en är helt ny för säsongen 2024. Vi
erbjuder både frukost, lunch och kvällsmiddagar till våra gäster.

Det som är gemensamt för alla enheter är att det som erbjuds ska kännas genuint
och äkta och vi eftersträvar alltid hög kvalitet.

Har du tidigare arbetserfarenhet från restaurang och kafé är det meriterande,
men vi kan också utbilda dig som vill lära dig.

Välkommen med din ansökan!

Arbetstiderna och anställningsperiod varierar beroende på tjänst.
Det är säsongsanställningar och helgarbete förekommer.
Astrid Lindgrens värld är öppen från den 17 maj till den 18 augusti.
Astrid Lindgrens Näs är öppet från 19 apriltill 22 september.
Lön sätts enligt kollektivavtalet Gröna riks som är en överenskommelse mellan Visita och Hotell & restaurangfacket (HRF).

Eventuella frågor om tjänsterna besvaras av:
Johannes Tengvall, Restaurangansvarig [email protected]
Mickaela Carlsson, Restaurangansvarig [email protected]
Personalavdelningen är också behjälplig på [email protected]

Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida www.astridlindgrensvarld.se (http://www.astridlindgrensvarld.se)
Sista ansökningsdagen för dessa tjänster är 4 februari 2024, men urval kan ske löpande så vänta inte med din ansökan.

I rekryteringsarbetet för den här tjänsten så har vi i Astrid Lindgrens Värld tagit ställning till externa rekryterings- och marknadsföringskanaler. Vi undanbeder oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Serveringspersonal på Vimmerby camping

Vimmerby camping är en livfull och välbesökt plats för såväl barnfamiljer som campingfantaster från när och fjärran. Vi söker nu engagerad och serviceinriktad serveringspersonal för att förstärka vårt restaurangteam och skapa minnesvärda matupplevelser för våra gäster. Restaurangen ligger ett stenkast från den populära sjön Nossen där vi vill erbjuda en vänlig och professionell service och ta emot beställningar och ge rekommendationer. Servera mat och dr... Visa mer
Vimmerby camping är en livfull och välbesökt plats för såväl barnfamiljer som campingfantaster från när och fjärran. Vi söker nu engagerad och serviceinriktad serveringspersonal för att förstärka vårt restaurangteam och skapa minnesvärda matupplevelser för våra gäster.

Restaurangen ligger ett stenkast från den populära sjön Nossen där vi vill erbjuda en vänlig och professionell service och ta emot beställningar och ge rekommendationer.

Servera mat och dryck med omsorg och säkerställa att rätterna presenteras snyggt och enligt våra standarder.

Arbeta nära kökspersonalen för att säkerställa effektiv kommunikation och smidig service.

Hantera betalningar noggrant och säkert, ge korrekt växel och kvitto.

Hjälpa till med att hålla restaurangen ren och organiserad, samt med förberedelser inför och efter öppettider.


Kvalifikationer:

Erfarenhet av restaurang- eller serveringsarbete är meriterande.
Svenska och engelska flytande är ett krav.
Positiv attityd och förmåga att arbeta under högt tempo.
Kunskap om livsmedelssäkerhet och hygienpraxis.
Flexibilitet att arbeta kvällar och helger.

 

 

Tjänsten är på heltid/deltid och kommer att innefatta arbete under kvällar och helger, särskilt under högsäsong.

Vimmerby Camping är arbetsgivaranslutna till Visita och följer de lagar som finns gällande arbetstider och ledighet. 

 

 

Ett personligt brev är obligatoriskt till ansökan, har du ett CV får du gärna skicka med de också 

 

Välkommen till vårt restaurangteam på Vimmerby camping, där vi tillsammans skapar smakfulla minnen för våra gäster!
 
 
 


Vimmerby Camping är inte bara en arbetsplats; det är en plats där utvecklingen går från person till framtid. Att arbeta här innebär att vara en del av en anläggning med en rik historia, de första camparna anlände redan på 1940-talet. Miljoner med människor har sedan dess mött solstrålarna som glittrar i sjön Nossens vatten och varje sommar välkomnar vi runt 65 000 boende gäster – minst lika många därtill besöker den vackra stranden.

Miljön på Vimmerby Camping är lika mångsidig som dess besökare. Här kan du slappna av i en lugn miljö eller höja pulsen till max – det är ditt humör för dagen som bestämmer. Oavsett om du vill njuta av fiske eller solbad, ta en tur med trampbåt eller bara koppla av. Möjligheterna är lika varierande som aktiviteterna. Vare sig du står vid grillen och lagar med eller föredrar att bli serverad strävar vi efter att erbjuda en så bred och unik upplevelse som möjligt.

Vi som driver anläggningen har en stark drivkraft – att varje kollega ska vara stolt över att ha Vimmerby Camping som en del av sitt CV. Här är det inte bara ett jobb; det är möjligheten att vara med och skapa minnen för både gäster och medarbetare. Skicka in din ansökan idag och låt oss tillsammans skapa minnen som varar livet ut.
Välkommen till Vimmerby Camping, där arbete blir en del av en historisk resa och där varje dag är en möjlighet att göra skillnad. Visa mindre

Servitris/Servitör

Ansök    Sep 29    Hotell Ronja AB    Servitör/Servitris
Vi söker en glad kollega till vår restaurang! Är du en glad, utåtriktad och serviceminded person som brinner för det personliga mötet så är du rätt för oss! Restaurang Prime har cirka 60 sittplatser inomhus och en stor härlig uteservering sommartid. Vi söker en person känner sig trygg med att variera sina arbetsuppgifter och det kan vara allt från: -Lunchservering -Kvällsservering -Frukost -Event i vår mässhall Vi ser gärna att man även vill lära sig vårt ... Visa mer
Vi söker en glad kollega till vår restaurang!
Är du en glad, utåtriktad och serviceminded person som brinner för det personliga mötet så är du rätt för oss!
Restaurang Prime har cirka 60 sittplatser inomhus och en stor härlig uteservering sommartid.
Vi söker en person känner sig trygg med att variera sina arbetsuppgifter och det kan vara allt från:
-Lunchservering
-Kvällsservering
-Frukost
-Event i vår mässhall
Vi ser gärna att man även vill lära sig vårt hotellbokningssystem för att vid behov rycka in i receptionen.
Ingen dag är den andra lik och det är det som gör vår arbetsplats så spännande!
Tjänsten är på cirka 80% men kan utökas allt eftersom.
Vi går igenom ansökningarna löpande och anställer så snart vi hittat rätt person.
Varmt välkommen med din ansökan till [email protected] Visa mindre

Servitris/Servitör

Ansök    Aug 24    Hotell Ronja AB    Servitör/Servitris
Vi söker ytterligare en glad kollega till vår restaurang! Är du en glad, utåtriktad och serviceminded person som brinner för det personliga mötet så är du rätt för oss! Restaurang Prime har cirka 60 sittplatser inomhus och en stor härlig uteservering. Restaurangen är öppen för lunch måndag - fredag och á la carte fredag och lördag därav varierat arbetsschema. Vi går igenom ansökningarna löpande och anställer så snart vi hittat rätt person. Varmt välkommen... Visa mer
Vi söker ytterligare en glad kollega till vår restaurang!
Är du en glad, utåtriktad och serviceminded person som brinner för det personliga mötet så är du rätt för oss!
Restaurang Prime har cirka 60 sittplatser inomhus och en stor härlig uteservering.
Restaurangen är öppen för lunch måndag - fredag och á la carte fredag och lördag därav varierat arbetsschema.
Vi går igenom ansökningarna löpande och anställer så snart vi hittat rätt person.
Varmt välkommen med din ansökan till [email protected] Visa mindre

Servitör/servitris

Centralt vid Stora Torget i Vimmerby ligger stadens äldsta hotell med anor från 1860-talet. På sommaren förvandlas Stadshotellet från affärshotell till ett familjehotell. Under de senaste åren har hotellet och restaurangen genomgått en omfattande renovering och blivit en populär mötesplats för såväl hotellgäster som Vimmerbybor. I oktober i år öppnade vi sista pusselbiten i byggnaden i form av ett spa. Hotellet består av 87 rum och 4 konferenslokaler i ol... Visa mer
Centralt vid Stora Torget i Vimmerby ligger stadens äldsta hotell med anor från 1860-talet. På sommaren förvandlas Stadshotellet från affärshotell till ett familjehotell. Under de senaste åren har hotellet och restaurangen genomgått en omfattande renovering och blivit en populär mötesplats för såväl hotellgäster som Vimmerbybor. I oktober i år öppnade vi sista pusselbiten i byggnaden i form av ett spa.
Hotellet består av 87 rum och 4 konferenslokaler i olika storlekar med tillhörande restaurang och uteservering.
Vi lägger stor vikt vid din personlighet och söker en härlig mix av människor, som vill göra sitt yttersta för gäster och medarbetare. Det är viktigt för oss att du har lätt för att lära och på kort tid kan sätta dig in i våra rutiner.
Nu söker vi dig som vill jobba i vår restaurang kvällstid vid behov.
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från serveringsyrket exempelvis på annan restaurang, café eller annan verksamhet som arbetar med mat. Vår kvällsrestaurang är otroligt viktig för oss. Vi jobbar mycket med lokala råvaror och maten är något vi är väldigt stolta över.
Du kommer ingå i ett team där ni jobbar tillsammans med ansvariga över restaurangen.
Välkommen in med din ansökan så snart du kan. Vi intervjuar och anställer löpande. Visa mindre

Servitris/Servitör

Ansök    Jun 13    Hotell Ronja AB    Servitör/Servitris
Vi söker ytterligare en glad kollega till vår restaurang! Är du en glad, utåtriktad och serviceminded person som brinner för det personliga mötet så är du rätt för oss! Restaurang Prime har cirka 60 sittplatser inomhus och en stor härlig uteservering. Restaurangen är öppen 7 dagar i veckan efter midsommar då vi erbjuder á la carte med många härliga rätter. Du får upplärning på plats för att känna dig trygg och säker i din yrkesroll. Det vi önskar utav dig ... Visa mer
Vi söker ytterligare en glad kollega till vår restaurang!
Är du en glad, utåtriktad och serviceminded person som brinner för det personliga mötet så är du rätt för oss!
Restaurang Prime har cirka 60 sittplatser inomhus och en stor härlig uteservering.
Restaurangen är öppen 7 dagar i veckan efter midsommar då vi erbjuder á la carte med många härliga rätter.
Du får upplärning på plats för att känna dig trygg och säker i din yrkesroll. Det vi önskar utav dig är ett välkomnande leende och social kompetens så får du erfarenheten av oss!
Vi går igenom ansökningarna löpande och anställer så snart vi hittat rätt person. Start direkt efter midsommar.
Finns goda möjligheter till förlängning även efter sommaren för rätt person.
Varmt välkommen med din ansökan till [email protected] Visa mindre

Servitris/Servitör

Ansök    Maj 26    Hotell Ronja AB    Servitör/Servitris
Vi söker ytterligare en glad kollega till vår restaurang! Nu är det dags för oss på Hotell Ronja och Restaurang Prime att förstärka vårt team inför säsongen/sommaren 2023. Önskvärt är att du kan börja på en gång för upplärning med möjlighet till förlängning efter sommaren. Är du en glad, utåtriktad och serviceminded person som brinner för det personliga mötet så är du rätt för oss! Du får upplärning på plats för att känna dig trygg och säker i din yrkesrol... Visa mer
Vi söker ytterligare en glad kollega till vår restaurang!
Nu är det dags för oss på Hotell Ronja och Restaurang Prime att förstärka vårt team inför säsongen/sommaren 2023. Önskvärt är att du kan börja på en gång för upplärning med möjlighet till förlängning efter sommaren.
Är du en glad, utåtriktad och serviceminded person som brinner för det personliga mötet så är du rätt för oss!
Du får upplärning på plats för att känna dig trygg och säker i din yrkesroll.
Vi går igenom ansökningarna löpande och anställer så snart vi hittat rätt person.
Vill du söka till flera av våra utannonserade tjänster räcker det med att skicka ett mail där det tydligt framgår vilka avdelningar du kan tänka dig.
Varmt välkommen med din ansökan till [email protected] Visa mindre

Sommarjobb som restaurangbiträde

På Vimmerby camping hittar du Restaurang Nossen. Det mordernaste köket i stan levererar mat som smakar precis som mat ska smaka vid Rivierans kant! I restaurang-teamet kommer du vara med och skapa minnen åt gästerna samtidigt som du kommer jobba i ett väldigt roligt gäng som har lätt till skratt. Vimmerby camping ligger mindre än 10 minuters bilfärd från Astrid Lindgrens Värld och är familjefavoriten vid den idylliska badsjön Nossen. Vi är en naturnära a... Visa mer
På Vimmerby camping hittar du Restaurang Nossen.
Det mordernaste köket i stan levererar mat som smakar precis som mat ska smaka vid Rivierans kant!
I restaurang-teamet kommer du vara med och skapa minnen åt gästerna samtidigt som du kommer jobba i ett väldigt roligt gäng som har lätt till skratt.


Vimmerby camping ligger mindre än 10 minuters bilfärd från Astrid Lindgrens Värld och är familjefavoriten vid den idylliska badsjön Nossen. Vi är en naturnära anläggning belägen direkt vid sjön strax utanför stadens centrum.
På sommaren är vi ca 45 kollegor som jobbar tillsammans på olika avdelningar men med samma mål - ha så pass roligt att våra gäster njuter av sin vistelse Visa mindre

Servispersonal med erfarenhet

Hälleviks Havsbad är ett anrikt klassiskt sommarhotell med plats för ca 125 gäster. Våra gäster bor i självhushållslägenheter eller i hotellrum och hotellet ligger endast ett stenkast från havet. Vi har en restaurang med ca 120 sittplatser och bar med fullständiga rättigheter. Hälleviks Havsbad är ett mycket aktivt hotell och våra gäster är idrottsgrupper, golfspelare, deltagare i våra olika temaveckor samt semestergäster. Vi söker nu erfaren och trevlig... Visa mer
Hälleviks Havsbad är ett anrikt klassiskt sommarhotell med plats för ca 125 gäster. Våra gäster bor i självhushållslägenheter eller i hotellrum och hotellet ligger endast ett stenkast från havet. Vi har en restaurang med ca 120 sittplatser och bar med fullständiga rättigheter. Hälleviks Havsbad är ett mycket aktivt hotell och våra gäster är idrottsgrupper, golfspelare, deltagare i våra olika temaveckor samt semestergäster.


Vi söker nu erfaren och trevlig servispersonal till vår fina restaurang inför sommarperioden.


Vi söker nu flera personer till vårt glada team till vår kvällsrestaurang.


Du som söker får gärna ha 3 års erfarenhet som servitris/ servitör samt ha goda kunskaper om mat och dryck. Vi ser gärna att du fyllt 20 år, då arbetet innebär stort eget ansvar och kassahantering och redovisning.
Vi ser gärna att du är flexibel, van att hålla många bollar i luften och har en vilja att ge alla dina gäster det där lilla extra. Hos oss ingår arbetsuppgifter som disk, städ, barservering, caféservering och att ge våra gäster den allra bästa servicen.Barkunskap och intresse för försäljning är ett stort plus.


Varmt välkommen att söka ett väldigt trevligt sommarjobb med många härliga medarbetare !
Bifoga referenser och betyg från tidigare arbetsplatser i din ansökan. Ansökningar som ej uppfyller sök kriterierna kommer inte att behandlas Visa mindre

Servitris/Servitör

Ansök    Maj 8    Hotell Ronja AB    Servitör/Servitris
Vi söker ytterligare en glad kollega till vår restaurang! Nu är det dags för oss på Hotell Ronja och Restaurang Prime att förstärka vårt team inför säsongen/sommaren 2023. Önskvärt är att du kan börja på en gång för upplärning med möjlighet till förlängning efter sommaren. Är du en glad, utåtriktad och serviceminded person som brinner för det personliga mötet så är du rätt för oss! Du får upplärning på plats för att känna dig trygg och säker i din yrkesrol... Visa mer
Vi söker ytterligare en glad kollega till vår restaurang!
Nu är det dags för oss på Hotell Ronja och Restaurang Prime att förstärka vårt team inför säsongen/sommaren 2023. Önskvärt är att du kan börja på en gång för upplärning med möjlighet till förlängning efter sommaren.
Är du en glad, utåtriktad och serviceminded person som brinner för det personliga mötet så är du rätt för oss!
Du får upplärning på plats för att känna dig trygg och säker i din yrkesroll.
Vi går igenom ansökningarna löpande och anställer så snart vi hittat rätt person.
Vill du söka till flera av våra utannonserade tjänster räcker det med att skicka ett mail där det tydligt framgår vilka avdelningar du kan tänka dig.
Varmt välkommen med din ansökan till [email protected] Visa mindre

Servitör på Vimmerby Camping - sommarjobb

Vimmerby Camping satsar om på sin restaurang. Här hittar du en rolig meny med såväl smashed burgers som deli-disk och pizza. Placeringen på restaurangen är bland de vackraste vi känner till, inte ens ett halvt stenkast från sjökanten. Som servitör på Restaurang Nossen kommer du få testa på många olika saker som bar, kassa, disk och servering. Du som söker tjänsten bör vara minst 16 år. Vimmerby camping ligger mindre än 10 minuters bilfärd från Astrid ... Visa mer
Vimmerby Camping satsar om på sin restaurang.
Här hittar du en rolig meny med såväl smashed burgers som deli-disk och pizza.


Placeringen på restaurangen är bland de vackraste vi känner till, inte ens ett halvt stenkast från sjökanten.

Som servitör på Restaurang Nossen kommer du få testa på många olika saker som bar, kassa, disk och servering.
Du som söker tjänsten bör vara minst 16 år.


Vimmerby camping ligger mindre än 10 minuters bilfärd från Astrid Lindgrens Värld och är familjefavoriten vid den idylliska badsjön Nossen. Vi är en naturnära anläggning belägen direkt vid sjön strax utanför stadens centrum.
På sommaren är vi ca 45 kollegor som jobbar tillsammans på olika avdelningar men med samma mål - ha så pass roligt att våra gäster njuter av sin vistelse Visa mindre

Servitris/Servitör

Ansök    Apr 17    Hotell Ronja AB    Servitör/Servitris
Vi söker ytterligare en glad kollega till vår restaurang! Nu är det dags för oss på Hotell Ronja och Restaurang Prime att förstärka vårt team inför säsongen/sommaren 2023. Önskvärt är att du kan börja på en gång för upplärning med möjlighet till förlängning efter sommaren. Är du en glad, utåtriktad och serviceminded person som brinner för det personliga mötet så är du rätt för oss! Du får upplärning på plats för att känna dig trygg och säker i din yrkesrol... Visa mer
Vi söker ytterligare en glad kollega till vår restaurang!
Nu är det dags för oss på Hotell Ronja och Restaurang Prime att förstärka vårt team inför säsongen/sommaren 2023. Önskvärt är att du kan börja på en gång för upplärning med möjlighet till förlängning efter sommaren.
Är du en glad, utåtriktad och serviceminded person som brinner för det personliga mötet så är du rätt för oss!
Du får upplärning på plats för att känna dig trygg och säker i din yrkesroll.
Vi går igenom ansökningarna löpande och anställer så snart vi hittat rätt person.
Vill du söka till flera av våra utannonserade tjänster räcker det med att skicka ett mail där det tydligt framgår vilka avdelningar du kan tänka dig.
Varmt välkommen med din ansökan till [email protected] Visa mindre

Servitris/Servitör

Ansök    Mar 22    Hotell Ronja AB    Servitör/Servitris
Vi söker ytterligare en glad kollega till vår restaurang med start omgående! Nu är det dags för oss på Hotell Ronja och Restaurang Prime att förstärka vårt team inför säsongen/sommaren 2023. Önskvärt är att du kan börja på en gång med möjlighet till förlängning efter sommaren. Enligt alhohollagen kap 18 § står att den som är serveringsansvarig ska ha fyllt 20 år så därför söker vi dig som är 20år eller äldre till denna tjänst. Är du en glad, utåtriktad och... Visa mer
Vi söker ytterligare en glad kollega till vår restaurang med start omgående!
Nu är det dags för oss på Hotell Ronja och Restaurang Prime att förstärka vårt team inför säsongen/sommaren 2023. Önskvärt är att du kan börja på en gång med möjlighet till förlängning efter sommaren.
Enligt alhohollagen kap 18 § står att den som är serveringsansvarig ska ha fyllt 20 år så därför söker vi dig som är 20år eller äldre till denna tjänst.
Är du en glad, utåtriktad och serviceminded person som brinner för det personliga mötet så är du rätt för oss!
Du får upplärning på plats för att känna dig trygg och säker i din yrkesroll.
Vi går igenom ansökningarna löpande och anställer så snart vi hittat rätt person.
Vill du söka till flera av våra utannonserade tjänster räcker det med att skicka ett mail där det tydligt framgår vilka avdelningar du kan tänka dig.
Varmt välkommen med din ansökan till [email protected] Visa mindre

Servitris/Servitör

Ansök    Mar 7    Hotell Ronja AB    Servitör/Servitris
Vi söker ytterligare en glad kollega till vår restaurang med start omgående! Nu är det dags för oss på Hotell Ronja och Restaurang Prime att förstärka vårt team inför säsongen/sommaren 2023. Önskvärt är att du kan börja på en gång med möjlighet till förlängning efter sommaren och att du har fyllt 20år. Är du en glad, utåtriktad och serviceminded person som brinner för det personliga mötet så är du rätt för oss! Du får upplärning på plats för att känna dig ... Visa mer
Vi söker ytterligare en glad kollega till vår restaurang med start omgående!
Nu är det dags för oss på Hotell Ronja och Restaurang Prime att förstärka vårt team inför säsongen/sommaren 2023. Önskvärt är att du kan börja på en gång med möjlighet till förlängning efter sommaren och att du har fyllt 20år.
Är du en glad, utåtriktad och serviceminded person som brinner för det personliga mötet så är du rätt för oss!
Du får upplärning på plats för att känna dig trygg och säker i din yrkesroll.
Vi går igenom ansökningarna löpande och anställer så snart vi hittat rätt person.
Vill du söka till flera av våra utannonserade tjänster räcker det med att skicka ett mail där det tydligt framgår vilka avdelningar du kan tänka dig.
Varmt välkommen med din ansökan till [email protected] Visa mindre

Servitör/servitris

Centralt vid Stora Torget i Vimmerby ligger stadens äldsta hotell med anor från 1860-talet. På sommaren förvandlas Stadshotellet från affärshotell till ett familjehotell. Under de senaste åren har hotellet och restaurangen genomgått en omfattande renovering och blivit en populär mötesplats för såväl hotellgäster som Vimmerbybor. Vi är mitt i en byggprocess att också anlägga ett spa som förhoppningsvis står klart under sommaren 2023. Hotellet består av 87 r... Visa mer
Centralt vid Stora Torget i Vimmerby ligger stadens äldsta hotell med anor från 1860-talet. På sommaren förvandlas Stadshotellet från affärshotell till ett familjehotell. Under de senaste åren har hotellet och restaurangen genomgått en omfattande renovering och blivit en populär mötesplats för såväl hotellgäster som Vimmerbybor. Vi är mitt i en byggprocess att också anlägga ett spa som förhoppningsvis står klart under sommaren 2023.
Hotellet består av 87 rum och 4 konferenslokaler i olika storlekar med tillhörande restaurang och uteservering.
Vi lägger stor vikt vid din personlighet och söker en härlig mix av människor, som vill göra sitt yttersta för gäster och medarbetare. Det är viktigt för oss att du har lätt för att lära och på kort tid kan sätta dig in i våra rutiner.
Nu söker vi dig som vill jobba i vår restaurang kvällstid under sommaren.
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från serveringsyrket exempelvis på annan restaurang, café eller annan verksamhet som arbetar med mat. Vår kvällsrestaurang är otroligt viktig för oss och vi vill verkligen till sommaren 2023 utveckla service och logistik på ett bra sätt. Vi jobbar mycket med lokala råvaror och maten är något vi är väldigt stolta över.
Du kommer ingå i ett team där ni jobbar tillsammans med ansvariga över restaurangen.
Välkommen in med din ansökan så snart du kan. Vi intervjuar och anställer löpande. Vi söker i dagsläget 5 personer som kan jobba ca 75% från mitten på juni-augusti och gärna start med helger redan i maj. Visa mindre

Servitris/Servitör/Restaurangbiträde

Ansök    Feb 13    Hotell Ronja AB    Servitör/Servitris
Vi söker ytterligare en glad kollega till vår restaurang med start för extraarbete omgående! Nu är det dags för oss på Hotell Ronja och Restaurang Prime att förstärka vårt team inför säsongen/sommaren 2023. Önskvärt att du kan börja arbeta extra nu under våren. Är du en glad, utåtriktad och serviceminded person som brinner för det personliga mötet så är du rätt för oss! Du får upplärning på plats för att känna dig trygg och säker i din yrkesroll. Kan du bö... Visa mer
Vi söker ytterligare en glad kollega till vår restaurang med start för extraarbete omgående!
Nu är det dags för oss på Hotell Ronja och Restaurang Prime att förstärka vårt team inför säsongen/sommaren 2023. Önskvärt att du kan börja arbeta extra nu under våren.
Är du en glad, utåtriktad och serviceminded person som brinner för det personliga mötet så är du rätt för oss!
Du får upplärning på plats för att känna dig trygg och säker i din yrkesroll. Kan du börja redan under helger eller kvällar från början av mars är detta ett stort plus.
Vi går igenom ansökningarna löpande men kommer inte att svara på någon ansökan förrän i slutet av januari och framåt.
Vill du söka till flera av våra utannonserade tjänster räcker det med att skicka ett mail där det tydligt framgår vilka avdelningar du kan tänka dig.
Varmt välkommen med din ansökan till [email protected] Visa mindre

Serveringspersonal

Vi söker dig som är en utåtriktad glad och positiv. Du som vill lära dig eller för dig som vill utvecklas inom restaurang- och servicebranschen. Vi söker personal till Guldkant Vimmerby, Guldkant Deli, Guldkant Västervik samt våra 3 nya restauranger på Västerviks Resort.  När vi under 2012 öppnade Guldkant i Västervik så kände vi att det var viktigt att skapa ett ställe som välkomnade alla. I varje stad måste det finnas ett skönt vattenhål med god mat, tr... Visa mer
Vi söker dig som är en utåtriktad glad och positiv. Du som vill lära dig eller för dig som vill utvecklas inom restaurang- och servicebranschen.
Vi söker personal till Guldkant Vimmerby, Guldkant Deli, Guldkant Västervik samt våra 3 nya restauranger på Västerviks Resort. 

När vi under 2012 öppnade Guldkant i Västervik så kände vi att det var viktigt att skapa ett ställe som välkomnade alla. I varje stad måste det finnas ett skönt vattenhål med god mat, trevlig miljö, avspänd service, skön musik och trivsam stämning.

Nu sommaren 2023 har familjen vuxit att vi behöver din hjälp att skapa guldkant på gästerna tillvaro.

Våra restauranger Guldkant Västervik, Guldkant Vimmerby, Guldkant Deli och Västerviks resort finns för den som släntrar in en enstaka gång eller för den som vill hänga hos oss flera dagar i veckan. Guldkant finns för locals och turister. För gamla och unga. För festsugna eller ensamätare. Vi finns för vänner och ovänner, barn och föräldrar.Slink in på en pizza eller en unna dig en riktig brakmiddag. Häng kvar på aw:n som aldrig tar slut, eller kom in och bara sätt dig och vila en stund. Vi hittar en stol till alla hyggliga medborgare och lovar att servera prima service, atmosfär, mat och dryck. 

Skulle du nu sakna någon utbildning eller erfarenhet inom servering så samarbetar vi med Arbetsförmedlingen där vi då, via Arbetsförmedlingen kan erbjuda kortare köksutbildningar eller tex inom hygien.
För att kunna ta del av detta så måste du vara arbetslös och inskriven på Arbetsförmedlingen.

Svara på några frågor så kommer vi att återkomma där vi bjuder in till information och intervjuer.
Ni som redan har utbildning eller erfarenhet kommer skickas direkt till Arbetsgivaren.

Frågor om tjänsten skickas till: [email protected]

Så skickas de till ansvarig på restaurangen
Ansök via länk: https://www.recruto.se/apps/ads/view/id/54385-arbetsformedlingen-vastervik-serveringspersonal Visa mindre

Serveringspersonal med erfarenhet till våra restauranger

Är du intresserad av att jobba i en restaurangmatsal där det serveras god, vällagad mat lagad från grunden på lokala råvaror? I Astrid Lindgrens värld finns det 4 restauranger av olika karaktär, varav en ny för säsongen 2023 Det som är gemensamt för alla enheter är att det som erbjuds ska kännas genuint och äkta och vi eftersträvar alltid hög kvalitet. Vi söker dig som brinner för service och vill ge gästen bästa tänkbara mat- & dryckupplevelse och som h... Visa mer
Är du intresserad av att jobba i en restaurangmatsal där det serveras god, vällagad mat lagad från grunden på lokala råvaror?
I Astrid Lindgrens värld finns det 4 restauranger av olika karaktär, varav en ny för säsongen 2023

Det som är gemensamt för alla enheter är att det som erbjuds ska kännas genuint och äkta och vi eftersträvar alltid hög kvalitet.

Vi söker dig som brinner för service och vill ge gästen bästa tänkbara mat- & dryckupplevelse och som har tidigare arbetserfarenhet från restaurang.

Arbetstiderna och anställningsperiod varierar beroende på tjänst.
Det är säsongsanställningar.
Astrid Lindgrens värld är öppen från maj-september.
Lön sätts enligt kollektivavtalet Gröna riks som är en överenskommelse mellan Visita och Hotell & restaurangfacket (HRF).

Eventuella frågor om tjänsterna besvaras av:
Johannes Tengvall, Restaurangansvarig [email protected]
Mickaela Carlsson, Restaurangansvarig [email protected]

Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida www.astridlindgrensvarld.se (http://www.astridlindgrensvarld.se)
Sista ansökningsdagen för dessa tjänster är 27 mars 2023, men urval kan ske löpande så vänta inte med din ansökan. Visa mindre

Café- och serveringspersonal till Astrid Lindgrens Näs

Under sitt liv och i sina böcker visade Astrid Lindgren många prov på civilkurage och vikten av allas lika värde. Hon hade ett ärligt och respektfullt förhållningsätt till omvärlden. Och det har vi också här. Nu söker vi säsongspersonal till serveringen på Astrid Lindgrens Näs där bland annat barndomshemmet ingår. Är du intresserad av att jobba i en restaurangmatsal där det serveras god, vällagad mat lagad från grunden på lokala råvaror i en unik miljö. D... Visa mer
Under sitt liv och i sina böcker visade Astrid Lindgren många prov på civilkurage och vikten av allas lika värde. Hon hade ett ärligt och respektfullt förhållningsätt till omvärlden. Och det har vi också här.
Nu söker vi säsongspersonal till serveringen på Astrid Lindgrens Näs där bland annat barndomshemmet ingår.

Är du intresserad av att jobba i en restaurangmatsal där det serveras god, vällagad mat lagad från grunden på lokala råvaror i en unik miljö. Då kan du vara den vi söker.
Vi vill att det som erbjuds ska kännas genuint och äkta och vi eftersträvar alltid hög kvalitet.

Vi söker dig som brinner för service och vill ge gästen bästa tänkbara mat- & dryckupplevelse.
Har du tidigare arbetserfarenhet från restaurang och café är det meriterande, men viktigast är ett stort intresse för mat och gästservice.

Arbetstiderna och anställningsperiod
Det är säsongsanställning maj-september enligt överenskommelse.

Lön sätts enligt kollektivavtalet Gröna riks som är en överenskommelse mellan Visita och Hotell & restaurangfacket (HRF).

Eventuella frågor om tjänsterna besvaras av:
Johannes Tengvall, Restaurangansvarig [email protected]
Mickaela Carlsson, Restaurangansvarig [email protected]

Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida www.astridlindgrensvarld.se (http://www.astridlindgrensvarld.se)
Sista ansökningsdagen för dessa tjänster är 27 mars, men urval kan ske löpande så vänta inte med din ansökan. Visa mindre

Servispersonal

Fredensborgs Herrgård är ett golf- och konferenshotell under större delen av året. Under sommarperioden gästas hotellet av i huvudsak barnfamiljer som besöker Astrid Lindgrens Värld. Många av våra gäster spelar också golf, då hotellet ligger mitt på Tobo golfbana. Vi har ca 150 bäddar i 60 gästrum och i vår restaurang tar vi emot ca 100 personer. Vi serverar våra gäster frukostbuffé, lunch och barmeny samt middag på kvällen. Du är en person som uppskattar ... Visa mer
Fredensborgs Herrgård är ett golf- och konferenshotell under större delen av året. Under sommarperioden gästas hotellet av i huvudsak barnfamiljer som besöker Astrid Lindgrens Värld. Många av våra gäster spelar också golf, då hotellet ligger mitt på Tobo golfbana. Vi har ca 150 bäddar i 60 gästrum och i vår restaurang tar vi emot ca 100 personer.
Vi serverar våra gäster frukostbuffé, lunch och barmeny samt middag på kvällen. Du är en person som uppskattar att ta egna initiativ, du ser vad som behöver göras och uppskattar varierade arbetsuppgifter. Du har lätt för att samarbeta med andra och har erfarenhet från kassahantering och servicearbete. Du brinner för ditt yrke och älskar att gra gästen mer nöjd än vad den förväntat sig.
Du är en servicepärla helt enkelt. Fredensborgs Herrgård är ett golf- och konferenshotell under större delen av året. Under sommarperioden gästas hotellet av i huvudsak barnfamiljer som besöker Astrid Lindgrens Värld. Många av våra gäster spelar också golf, då hotellet ligger mitt på Tobo golfbana. Vi har ca 150 bäddar i 60 gästrum och i vår restaurang tar vi emot ca 100 personer.

Vi söker Dig som har gärna har flera års erfarenhet från servering av a´la carté, konferensanläggning eller motsvarande och är van att arbeta i ett högt arbetstempo. Du bör ha servisutbildning alternativt flera års dokumenterad erfarenhet. Barkunskap och vinkunskap är ett plus.
Ansökningar som ej uppfyller sökkriterierna behandlas inte.
Bifoga betyg och referenser från tidigare arbetsplatser i din ansökan. Arbetstiden är deltid/heltid 75-100%.
Möjlighet finns att börja redan under våren om önskemål finns. Det finns också möjlighet till fortsatt anställning om du är rätt person.

Varmt välkommen att söka, Visa mindre

Servitris , servitör

Ansök    Jan 8    M.Carlo AB    Servitör/Servitris
Servitris / servitör sökes ! anställningen kan börja omgående för dig som är rätt person för oss ! Du ska vara trevlig , stresstålig , flexibel , kunna jobba både dag å kvällstid samt helger ! Anställningen är minst 6 mån , men är du rätt person så har du möjlighet att få tillsvidareanställning ! Anställningen omfattar minimum 50% och uppåt Visa mer
Servitris / servitör sökes !
anställningen kan börja omgående för dig som är rätt person för oss ! Du ska vara trevlig , stresstålig , flexibel , kunna jobba både dag å kvällstid samt helger ! Anställningen är minst 6 mån , men är du rätt person så har du möjlighet att få tillsvidareanställning ! Anställningen omfattar minimum 50% och uppåt Visa mindre

Servispersonal med erfarenhet

VI är ett sommarhotell med plats för ca 125 boende gäster och en stor sommarrestaurang med pensionsmiddagar och temakvällar med musik och annan underhållning. Du är en glad och ansvarsfull person som gillar att ha många bollar i luften. Du får gärna ha erfarenhet från liknande arbete och kassavana. Barkunskap och ett brinnande intresse för att ge dina gäster den allra bästa upplevelsen är ett stort plus. Du är en lagspelare och inte rädd för att kavla up... Visa mer
VI är ett sommarhotell med plats för ca 125 boende gäster och en stor sommarrestaurang med pensionsmiddagar och temakvällar med musik och annan underhållning.
Du är en glad och ansvarsfull person som gillar att ha många bollar i luften. Du får gärna ha erfarenhet från liknande arbete och kassavana. Barkunskap och ett brinnande intresse för att ge dina gäster den allra bästa upplevelsen är ett stort plus.
Du är en lagspelare och inte rädd för att kavla upp ärmarna när det behövs.
Hälleviks Havsbad är ett anrikt klassiskt sommarhotell med plats för ca 125 gäster. Våra gäster bor i självhushållslägenheter eller i hotellrum med ganska enkel standard. Vi har en restaurang med ca 100 sittplatser och fullständiga rättigheter. Hälleviks Havsbad är ett mycket aktivt hotell och våra gäster är idrottsgrupper, golfspelare, deltagare i våra olika temaveckor samt semestergäster.


Vi söker nu erfaren och trevlig servispersonal till vår fina restaurang inför den aktiva sommarperioden.


Vi söker nu en till två ytterligare personer till vårt glada team till vår restaurang . Möjlighet finns till både frukostservering och kvällsservis.


Du som söker bör minst ha 1 års erfarenhet som servitris/ servitör samt ha goda kunskaper om mat och dryck. Vi ser gärna att du fyllt 20 år, då arbetet innebär stort eget ansvar och kassahantering och redovisning.
Vi ser gärna att du är flexibel, van att hålla många bollar i luften och har en vilja att ge alla dina gäster det där lilla extra. Hos oss ingår arbetsuppgifter som disk, städ, barservering, caféservering och att ge våra gäster den allra bästa servicen.Barkunskap och intresse för försäljning är ett stort plus.


Varmt välkommen att söka ett väldigt trevligt sommarjobb med många härliga medarbetare !
Bifoga referenser och betyg från tidigare arbetsplatser i din ansökan. Ansökningar som ej uppfyller sök kriterierna kommer inte att behandlas Visa mindre

Servitris/Servitör/Restaurangbiträde

Ansök    Jan 5    Hotell Ronja AB    Servitör/Servitris
Vi söker ytterligare en glad kollega till sommaren! Nu är det dags för oss på Hotell Ronja och Restaurang Prime att förstärka vårt team inför säsongen 2023. Är du en glad, utåtriktad och serviceminded person som brinner för det personliga mötet så är du rätt för oss! Du får upplärning på plats för att känna dig trygg och säker i din yrkesroll. Kan du börja redan under helger eller kvällar från början av mars är detta ett stort plus. Vi går igenom ansökning... Visa mer
Vi söker ytterligare en glad kollega till sommaren!
Nu är det dags för oss på Hotell Ronja och Restaurang Prime att förstärka vårt team inför säsongen 2023.
Är du en glad, utåtriktad och serviceminded person som brinner för det personliga mötet så är du rätt för oss!
Du får upplärning på plats för att känna dig trygg och säker i din yrkesroll. Kan du börja redan under helger eller kvällar från början av mars är detta ett stort plus.
Vi går igenom ansökningarna löpande men kommer inte att svara på någon ansökan förrän i slutet av januari och framåt.
Vill du söka till flera av våra utannonserade tjänster räcker det med att skicka ett mail där det tydligt framgår vilka avdelningar du kan tänka dig.
Varmt välkommen med din ansökan till [email protected] Visa mindre

Serveringspersonal

Vi söker dig som är en utåtriktad glad och positiv. Du som vill lära dig eller för dig som vill utvecklas inom restaurang- och servicebranschen. Vi söker personal till Guldkant Vimmerby, Guldkant Deli, Guldkant Västervik samt våra 3 nya restauranger på Västerviks Resort.  När vi under 2012 öppnade Guldkant i Västervik så kände vi att det var viktigt att skapa ett ställe som välkomnade alla. I varje stad måste det finnas ett skönt vattenhål med god mat, tr... Visa mer
Vi söker dig som är en utåtriktad glad och positiv. Du som vill lära dig eller för dig som vill utvecklas inom restaurang- och servicebranschen.
Vi söker personal till Guldkant Vimmerby, Guldkant Deli, Guldkant Västervik samt våra 3 nya restauranger på Västerviks Resort. 

När vi under 2012 öppnade Guldkant i Västervik så kände vi att det var viktigt att skapa ett ställe som välkomnade alla. I varje stad måste det finnas ett skönt vattenhål med god mat, trevlig miljö, avspänd service, skön musik och trivsam stämning.

Nu sommaren 2023 har familjen vuxit att vi behöver din hjälp att skapa guldkant på gästerna tillvaro.

Våra restauranger Guldkant Västervik, Guldkant Vimmerby, Guldkant Deli och Västerviks resort finns för den som släntrar in en enstaka gång eller för den som vill hänga hos oss flera dagar i veckan. Guldkant finns för locals och turister. För gamla och unga. För festsugna eller ensamätare. Vi finns för vänner och ovänner, barn och föräldrar.Slink in på en pizza eller en unna dig en riktig brakmiddag. Häng kvar på aw:n som aldrig tar slut, eller kom in och bara sätt dig och vila en stund. Vi hittar en stol till alla hyggliga medborgare och lovar att servera prima service, atmosfär, mat och dryck. 

Skulle du nu sakna någon utbildning eller erfarenhet inom servering så samarbetar vi med Arbetsförmedlingen där vi då, via Arbetsförmedlingen kan erbjuda kortare köksutbildningar eller tex inom hygien.
För att kunna ta del av detta så måste du vara arbetslös och inskriven på Arbetsförmedlingen.

Svara på några frågor så kommer vi att återkomma där vi bjuder in till information och intervjuer.
Ni som redan har utbildning eller erfarenhet kommer skickas direkt till Arbetsgivaren.

Frågor om tjänsten skickas till: [email protected]

Så skickas de till ansvarig på restaurangen
Ansök via länk: https://www.recruto.se/apps/ads/view/id/54385-arbetsformedlingen-vastervik-serveringspersonal Visa mindre

Servitör på Vimmerby Camping

Vimmerby Camping satsar om på sin restaurang. Här hittar du en rolig meny med såväl smashed burgers som deli-disk och pizza. Placeringen på restaurangen är bland de vackraste vi känner till, inte ens ett halvt stenkast från sjökanten. Som servitör på Restaurang Nossen kommer du få testa på många olika saker som bar, kassa, disk och servering. Du som söker tjänsten bör vara minst 18 år. Vimmerby camping ligger mindre än 10 minuters bilfärd från Astrid ... Visa mer
Vimmerby Camping satsar om på sin restaurang.
Här hittar du en rolig meny med såväl smashed burgers som deli-disk och pizza.


Placeringen på restaurangen är bland de vackraste vi känner till, inte ens ett halvt stenkast från sjökanten.

Som servitör på Restaurang Nossen kommer du få testa på många olika saker som bar, kassa, disk och servering.
Du som söker tjänsten bör vara minst 18 år.


Vimmerby camping ligger mindre än 10 minuters bilfärd från Astrid Lindgrens Värld och är familjefavoriten vid den idylliska badsjön Nossen. Vi är en naturnära anläggning belägen direkt vid sjön strax utanför stadens centrum.
På sommaren är vi ca 45 kollegor som jobbar tillsammans på olika avdelningar men med samma mål - ha så pass roligt att våra gäster njuter av sin vistelse Visa mindre

Serveringspersonal till våra restauranger

Under sitt liv och i sina böcker visade Astrid Lindgren många prov på civilkurage och vikten av allas lika värde. Hon hade ett ärligt och respektfullt förhållningsätt till omvärlden. Och det har vi också här, i hennes värld. Teaterparken Astrid Lindgrens värld och besöksmålet Astrid Lindgrens Näs, där bland annat barndomshemmet ingår söker nu personal till serveringen på våra restauranger för sommarsäsongen 2023. Är du intresserad av att jobba i en restau... Visa mer
Under sitt liv och i sina böcker visade Astrid Lindgren många prov på civilkurage och vikten av allas lika värde. Hon hade ett ärligt och respektfullt förhållningsätt till omvärlden. Och det har vi också här, i hennes värld.
Teaterparken Astrid Lindgrens värld och besöksmålet Astrid Lindgrens Näs, där bland annat barndomshemmet ingår söker nu personal till serveringen på våra restauranger för sommarsäsongen 2023.

Är du intresserad av att jobba i en restaurangmatsal där det serveras god, vällagad mat lagad från grunden på lokala råvaror?
I Astrid Lindgrens värld finns det 4 restauranger av olika karaktär, varav en ny för säsongen 2023. Astrid Lindgrens Näs har en restaurang med kafédel.

Det som är gemensamt för alla enheter är att det som erbjuds ska kännas genuint och äkta och vi eftersträvar alltid hög kvalitet.

Vi söker dig som brinner för service och vill ge gästen bästa tänkbara mat- & dryckupplevelse.
Har du tidigare arbetserfarenhet från restaurang och kafé är det meriterande, men viktigast är ett stort intresse för mat och gästservice. Har du även bra samarbetsförmåga och tycker om när det är ordning och reda så är du välkommen att söka till dessa tjänster.

Arbetstiderna och anställningsperiod varierar beroende på tjänst.
Det är säsongsanställningar och helgarbete förekommer.
Astrid Lindgrens värld är öppen från den 17 maj till den 20 augusti.
Astrid Lindgrens Näs är öppet från 6 maj till 24 september.
Lön sätts enligt kollektivavtalet Gröna riks som är en överenskommelse mellan Visita och Hotell & restaurangfacket (HRF).

Eventuella frågor om tjänsterna besvaras av:
Johannes Tengvall, Restaurangansvarig [email protected]
Mickaela Carlsson, Restaurangansvarig [email protected]
Personalavdelningen är också behjälplig på [email protected]

Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida www.astridlindgrensvarld.se (http://www.astridlindgrensvarld.se)
Sista ansökningsdagen för dessa tjänster är 4 februari 2023, men urval kan ske löpande så vänta inte med din ansökan.

I rekryteringsarbetet för den här tjänsten så har vi i Astrid Lindgrens Värld tagit ställning till externa rekryterings- och marknadsföringskanaler. Vi undanbeder oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Servitör/servitris

Centralt vid Stora Torget i Vimmerby ligger stadens äldsta hotell med anor från 1860-talet. På sommaren förvandlas Stadshotellet från affärshotell till ett familjehotell. Under de senaste åren har hotellet och restaurangen genomgått en omfattande renovering och blivit en populär mötesplats för såväl hotellgäster som Vimmerbybor. Vi är mitt i en byggprocess att också anlägga ett spa som förhoppningsvis står klart under sommaren 2023. Hotellet består av 87 ... Visa mer
Centralt vid Stora Torget i Vimmerby ligger stadens äldsta hotell med anor från 1860-talet. På sommaren förvandlas Stadshotellet från affärshotell till ett familjehotell. Under de senaste åren har hotellet och restaurangen genomgått en omfattande renovering och blivit en populär mötesplats för såväl hotellgäster som Vimmerbybor. Vi är mitt i en byggprocess att också anlägga ett spa som förhoppningsvis står klart under sommaren 2023.
Hotellet består av 87 rum och 4 konferenslokaler i olika storlekar med tillhörande restaurang och uteservering.
Vi lägger stor vikt vid din personlighet och söker en härlig mix av människor, som vill göra sitt yttersta för gäster och medarbetare. Det är viktigt för oss att du har lätt för att lära och på kort tid kan sätta dig in i våra rutiner.
Nu söker vi dig som vill jobba i vår restaurang kvällstid under sommaren.
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från serveringsyrket exempelvis på annan restaurang, café eller annan verksamhet som arbetar med mat. Vår kvällsrestaurang är otroligt viktig för oss och vi vill verkligen till sommaren 2023 utveckla service och logistik på ett bra sätt. Vi jobbar mycket med lokala råvaror och maten är något vi är väldigt stolta över.
Du kommer ingå i ett team där ni jobbar tillsammans med ansvariga över restaurangen.
Välkommen in med din ansökan så snart du kan. Vi intervjuar och anställer löpande. Vi söker i dagsläget 5-10 personer som kan jobba ca 75% från mitten på juni-augusti och gärna start med helger redan i maj. Visa mindre

Serveringspersonal till våra restauranger

Under sitt liv och i sina böcker visade Astrid Lindgren många prov på civilkurage och vikten av allas lika värde. Hon hade ett ärligt och respektfullt förhållningsätt till omvärlden. Och det har vi också här, i hennes värld. Teaterparken Astrid Lindgrens värld och besöksmålet Astrid Lindgrens Näs, där bland annat barndomshemmet ingår söker nu personal till serveringen på våra restauranger för sommarsäsongen 2023. Är du intresserad av att jobba i en restau... Visa mer
Under sitt liv och i sina böcker visade Astrid Lindgren många prov på civilkurage och vikten av allas lika värde. Hon hade ett ärligt och respektfullt förhållningsätt till omvärlden. Och det har vi också här, i hennes värld.
Teaterparken Astrid Lindgrens värld och besöksmålet Astrid Lindgrens Näs, där bland annat barndomshemmet ingår söker nu personal till serveringen på våra restauranger för sommarsäsongen 2023.

Är du intresserad av att jobba i en restaurangmatsal där det serveras god, vällagad mat lagad från grunden på lokala råvaror?
I Astrid Lindgrens värld finns det 4 restauranger av olika karaktär, varav en ny för säsongen 2023. Astrid Lindgrens Näs har en restaurang med kafédel.

Det som är gemensamt för alla enheter är att det som erbjuds ska kännas genuint och äkta och vi eftersträvar alltid hög kvalitet.

Vi söker dig som brinner för service och vill ge gästen bästa tänkbara mat- & dryckupplevelse.
Har du tidigare arbetserfarenhet från restaurang och kafé är det meriterande, men viktigast är ett stort intresse för mat och gästservice. Har du även bra samarbetsförmåga och tycker om när det är ordning och reda så är du välkommen att söka till dessa tjänster.

Arbetstiderna och anställningsperiod varierar beroende på tjänst.
Det är säsongsanställningar och helgarbete förekommer.
Astrid Lindgrens värld är öppen från den 17 maj till den 20 augusti.
Astrid Lindgrens Näs är öppet från 6 maj till 24 september.
Lön sätts enligt kollektivavtalet Gröna riks som är en överenskommelse mellan Visita och Hotell & restaurangfacket (HRF).

Eventuella frågor om tjänsterna besvaras av:
Johannes Tengvall, Restaurangansvarig [email protected]
Mickaela Carlsson, Restaurangansvarig [email protected]
Personalavdelningen är också behjälplig på [email protected]

Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida www.astridlindgrensvarld.se (http://www.astridlindgrensvarld.se)
Sista ansökningsdagen för dessa tjänster är 4 februari 2023, men urval kan ske löpande så vänta inte med din ansökan.

I rekryteringsarbetet för den här tjänsten så har vi i Astrid Lindgrens Värld tagit ställning till externa rekryterings- och marknadsföringskanaler. Vi undanbeder oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Serveringspersonal - sommarsäsongen 2023

Björkbacken är ett familjeägt företag som består av en stugby, camping, vandrarhem, hotell och restaurang. Det är en modern anläggning med hemtrevlig karaktär, drivet av en familj som lägger stor vikt vid service, personligt bemötande och en positiv upplevelse. Hotellet har 42 rum i olika kategorier, 46 stugor, 6 vandrarhemsrum och över 150 campingplatser. Sommartid är trycket stort på anläggningen och som mest arbetar ca 95 medarbetare på de olika områden... Visa mer
Björkbacken är ett familjeägt företag som består av en stugby, camping, vandrarhem, hotell och restaurang. Det är en modern anläggning med hemtrevlig karaktär, drivet av en familj som lägger stor vikt vid service, personligt bemötande och en positiv upplevelse.
Hotellet har 42 rum i olika kategorier, 46 stugor, 6 vandrarhemsrum och över 150 campingplatser. Sommartid är trycket stort på anläggningen och som mest arbetar ca 95 medarbetare på de olika områdena.
Vi arbetar alla tillsammans som ett team mot gemensamma mål och vår ambition är att varje gäst ska trivas och få en fin upplevelse hos oss. Vi söker dig som har stor servicekänsla och tycker om att sprida glädje bland både gäster och övriga medarbetare.


För att passa som serveringspersonal på Björkbackens Kök & Scen behöver du vara ansvarstagande, serviceinriktad och stresstålig. Det är viktigt att du alltid bjuder på ett leende, även i stressade situationer.
Erfarenhet är alltid värdefullt, men hos oss är det människorna som gör skillnaden. Med eller utan tidigare vana så känner du som söker ansvar inför kvaliteten av ditt arbete.


Skicka ditt personliga brev och ditt CV till: [email protected]
Vid frågor kan du även ringa 070 - 24 64 403


Ett löpande arbete med urval och intervjuer kommer att påbörjas redan innan sista ansökningsdatum så tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningsdatumet gått ut. Visa mindre

Nu söker vi Servispersonal med dryckesintresse till Brygghuset

Ansök    Nov 16    AB Åbro Bryggeri    Servitör/Servitris
Brygghuset genomgår just nu en ordentlig ombyggnation och när vi ny-öppnar i början av 2023 så kommer både kök och restaurang vara nytt. Brygghuset tillhör Axel Herman Invest som är en kedja av pubar där AB Åbro Bryggeri är moderbolaget. I koncernen finns pubar som The Queens Head, The Bull & Bear Inn, The Flying Elk, The King´s Fox, The Black Lion Inn och The Horse & Hound. Pubarna drivs under egna namn och har alla sin egen identitet, vi är en kedja av p... Visa mer
Brygghuset genomgår just nu en ordentlig ombyggnation och när vi ny-öppnar i början av 2023 så kommer både kök och restaurang vara nytt. Brygghuset tillhör Axel Herman Invest som är en kedja av pubar där AB Åbro Bryggeri är moderbolaget. I koncernen finns pubar som The Queens Head, The Bull & Bear Inn, The Flying Elk, The King´s Fox, The Black Lion Inn och The Horse & Hound.
Pubarna drivs under egna namn och har alla sin egen identitet, vi är en kedja av pubar och inte en pubkedja.
Brygghuset serverar lunch fem dagar i veckan, Ala carte serveras på kvällstid och vi tar även hand om ölprovningar, bryggerivisningar samt att vi anordnar konferenser på förfrågan. På Brygghuset erbjuder vi en glad, folklig och nyskapande brasserilikande pub för alla. Vi strävar efter en varm och gedigen service samt en modernare pubmat av högsta kvalitet där råvarorna ska vara så lokalt producerade som möjligt.
Du värdesätter hög service och är en lagspelare som vill ha trevligt på jobbet. Om du besitter en gedigen erfarenhet av restaurangbranschen eller är om du är öppensinnad och har lätt för att lära dig, då har vi arbetsplatsen för dig.
Brygghuset erbjuder dig en trygg och utvecklande arbetsplats och du kommer ha god stöttning av moderbolaget Axel Herman Invest. Tjänsterna är både på heltid eller deltid med start omgående eller enligt överenskommelse. Urval sker löpande.
Sista ansökningsdagen är 2022-12-11
För frågor om tjänsten kontakta VD Andreaz Norén på [email protected] eller på telefon 070-600 51 68
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Restaurangmedarbetare tillträde omgående

Ansök    Okt 25    Hotell Ronja AB    Servitör/Servitris
Vi söker extrapersonal till vår restaurang med start omgående! Vi söker dig som vid behov kan hoppa in i vår restaurang. Arbetstid kan variera mellan lunch, kväll och helg. Timmarna varierar vecka för vecka. Under våren kommer tjänsten att utökas för rätt person och goda möjligheter finns för vidare anställning. Det gamla slakteriet i Vimmerby är idag ett Hotell med flera verksamheter. Hotell Ronja AB driver Hotell Ronja, Restaurang Prime samt Mässhallarna... Visa mer
Vi söker extrapersonal till vår restaurang med start omgående!
Vi söker dig som vid behov kan hoppa in i vår restaurang. Arbetstid kan variera mellan lunch, kväll och helg. Timmarna varierar vecka för vecka. Under våren kommer tjänsten att utökas för rätt person och goda möjligheter finns för vidare anställning.
Det gamla slakteriet i Vimmerby är idag ett Hotell med flera verksamheter. Hotell Ronja AB driver Hotell Ronja, Restaurang Prime samt Mässhallarna. Det är ett familjeägt bolag där vi alla brinner för vårt arbete och arbetar i ett starkt team med familjekänsla.
Intervjuer sker löpande och vi tillsätter tjänsten så snart vi hittat rätt person till vårt gäng.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Frukostvärd/värdinna

Vi behöver förstärka vårt fantastiska frukost och lunchteam. Vi utökar vår verksamhet med ytterligare en person i vårt team, vi ser dig framför oss som vill tänka nytt, gillar att baka och fixa samt är duktig på detaljer. Du har fart i benen och gillar högt tempo. Vi ser gärna att du har en administrativ sida inom exempelvis ekonomi eller schemaläggning. Du får gärna vara en person som gillar mat och är duktig på att samarbeta med andra människor. Vi har... Visa mer
Vi behöver förstärka vårt fantastiska frukost och lunchteam.
Vi utökar vår verksamhet med ytterligare en person i vårt team, vi ser dig framför oss som vill tänka nytt, gillar att baka och fixa samt är duktig på detaljer. Du har fart i benen och gillar högt tempo. Vi ser gärna att du har en administrativ sida inom exempelvis ekonomi eller schemaläggning.
Du får gärna vara en person som gillar mat och är duktig på att samarbeta med andra människor. Vi har ett bra koncept idag och vi lagar bra mat från grunden med otroligt mycket närproducerat, både på vår frukost, lunch och al´a carte och det vill vi fortsätta med.
Har du egenskaperna, drivet och nyfikenheten vi vill ha? Tveka inte att söka.
Tjänsten är 80% och arbetstiden är dagtid där också helgarbete dagtid förekommer.
Vimmerby Stadshotell är ett 4-stjärnigt hotell beläget i hjärtat av Vimmerby med anor från 1868. Hotellet erbjuder boende i 86 rum med tillhörande restaurang och festsalar. Visa mindre

Servetris

Vi söker en servitris till ToDo Sushi i Vimmerby som kan jobba lunch tider. Du behöver vara trevlig, social och tycka om att jobba med människor. Att kunna jobba under stress, hålla flera bollar i luften samtidigt och ta egna initiativ är också viktiga egenskaper. Arbetsuppgifter är huvudsakligen att servera våra gäster men även förberedelser, städning, diskning samt hjälp i köket. Du behöver kunna svenska och engelska. Tidigare erfarenhet krävs inte.... Visa mer
Vi söker en servitris till ToDo Sushi i Vimmerby som kan jobba lunch tider. Du behöver vara trevlig, social och tycka om att jobba med människor. Att kunna jobba under stress, hålla flera bollar i luften samtidigt och ta egna initiativ är också viktiga egenskaper. Arbetsuppgifter är huvudsakligen att servera våra gäster men även förberedelser, städning, diskning samt hjälp i köket. Du behöver kunna svenska och engelska. Tidigare erfarenhet krävs inte. Visa mindre

Servitör Restaurang Nossen

Vimmerby Camping och Restaurang Nossen söker nu dig som älskar att möta människor. Vi tror att du som söker tjänsten har tidigare kunskaper inom restaurang och brinner för service. Tillträde omgående! Vi älskar våra gäster - oavsett om de har 2 eller 4 ben. Vi har därför en dedikerad hundmeny på vår veranda. Visa mer
Vimmerby Camping och Restaurang Nossen söker nu dig som älskar att möta människor.
Vi tror att du som söker tjänsten har tidigare kunskaper inom restaurang och brinner för service.


Tillträde omgående!


Vi älskar våra gäster - oavsett om de har 2 eller 4 ben. Vi har därför en dedikerad hundmeny på vår veranda. Visa mindre

Extrajobb servering

Centralt vid Stora Torget i Vimmerby ligger stadens äldsta hotell med anor från 1860-talet. Vi erbjuder boende och logi i en anrik hotellmiljö i hjärtat av Vimmerby. Under de senaste åren har hotellet och restaurangen genomgått en omfattande renovering och blivit en populär mötesplats för såväl hotellgäster som Vimmerbybor. Vi sätter stor vikt vid din personlighet och söker en härlig mix av människor, som vill göra sitt bästa för både gäster och medarbetar... Visa mer
Centralt vid Stora Torget i Vimmerby ligger stadens äldsta hotell med anor från 1860-talet. Vi erbjuder boende och logi i en anrik hotellmiljö i hjärtat av Vimmerby. Under de senaste åren har hotellet och restaurangen genomgått en omfattande renovering och blivit en populär mötesplats för såväl hotellgäster som Vimmerbybor. Vi sätter stor vikt vid din personlighet och söker en härlig mix av människor, som vill göra sitt bästa för både gäster och medarbetare.
Det är viktigt för oss att du har lätt för att lära och på kort tid kan sätta dig in i våra rutiner. Meriterande är om du har tidigare vana av servering. Vi tillhandahåller ett matkoncept med fokus på vällagade, klassiska och moderna maträtter från varsamt utvalda lokala råvaror. Vi söker servitriser och servitörer med ett brinnande intresse för mat, dryck och värdskap.
Tjänsten gäller kvällstid och vid behov. Visa mindre

Servitris/Servitör/Restaurangbiträde

Ansök    Maj 4    Hotell Ronja AB    Servitör/Servitris
Vi söker ytterligare en glad kollega till sommaren! Nu är det dags för oss på Hotell Ronja och Restaurang Prime att förstärka vårt team inför säsongen 2022. Är du en glad, utåtriktad och serviceminded person som brinner för det personliga mötet så är du rätt för oss! Du får upplärning på plats för att känna dig trygg och säker i din yrkesroll. Kan du börja redan under helger i maj är detta ett stort plus. Vi går igenom ansökningarna löpande men kommer inte... Visa mer
Vi söker ytterligare en glad kollega till sommaren!
Nu är det dags för oss på Hotell Ronja och Restaurang Prime att förstärka vårt team inför säsongen 2022.
Är du en glad, utåtriktad och serviceminded person som brinner för det personliga mötet så är du rätt för oss!
Du får upplärning på plats för att känna dig trygg och säker i din yrkesroll. Kan du börja redan under helger i maj är detta ett stort plus.
Vi går igenom ansökningarna löpande men kommer inte att svara på någon ansökan förrän i slutet av januari och framåt.
Vill du söka till flera av våra utannonserade tjänster räcker det med att skicka ett mail där det tydligt framgår vilka avdelningar du kan tänka dig.
Varmt välkommen med din ansökan till [email protected] Visa mindre

Serveringspersonal

I en underbar miljö vid sjön Gissen, endast någon mil från Astrid Lindgrens värld i Vimmerby, ligger golf- och konferensanläggningen Fredensborgs Herrgård. Hotellet har ca 60 rum, en populär restaurang och bar och ligger centralt belägen mitt på Tobo 18-håls golfbana. Under sommaren gästas hotellet av ca 1000 barnfamiljer som besöker Astrid Lindgrens Värld och en mängd andra glada gäster som spelar golf eller bara njuter av sommaren. I hotellets restaurang... Visa mer
I en underbar miljö vid sjön Gissen, endast någon mil från Astrid Lindgrens värld i Vimmerby, ligger golf- och konferensanläggningen Fredensborgs Herrgård. Hotellet har ca 60 rum, en populär restaurang och bar och ligger centralt belägen mitt på Tobo 18-håls golfbana. Under sommaren gästas hotellet av ca 1000 barnfamiljer som besöker Astrid Lindgrens Värld och en mängd andra glada gäster som spelar golf eller bara njuter av sommaren. I hotellets restaurang serveras frukost, lunch och middag med a´la carte och bistromeny.

Vi söker nu dig som vill jobba i en fantastisk miljö med många utmaningar. Du arbetar operativt i driften som servitör/servitris och tycker att service och värdskap är det roligaste som finns. Du har erfarenhet av servering i någon form och brinner för att arbeta med mat och dryck. Hos oss ingår alla förekommande arbetsuppgifter som städ, disk, servering, bar, kassahantering och bokning. Vi hjälps åt för att alla ska trivas med arbetet och för att gästen ska få det där lilla extra varje gång. Du är kreativ, strukturerad, gillar att sälja och uppskattar att samarbeta med andra. Du bör vara handlingskraftig och själv kunna se vad som behöver göras. Har du rätt inställning och vilja så kan du absolut vara rätt person, även om du kanske inte riktigt uppfyller alla våra kriterier.

Du är glad och positiv och har en god blick för vad som behöver göras. En positiv inställning och en stark vilja att lyckas göra dina gäster extra nöjda. Du gillar ordning och reda och har kassavana och har erfarenhet från tidigare serveringsarbete. Meriterande är också om du har goda kunskaper i engelska.

Sänd gärna din ansökan som en pdf eller i ett .doc Ansökningar som inte uppfyller sökkriterierna behandlas inte.

Om anställningsvillkoren
Det finns möjlighet att välja om du vill arbeta som frukostservitris/servitör eller kvällsservitris/servitör. Det går också bra att kombinera. Det finns också möjlighet att arbeta deltid eller heltid beroende på din vilja och kompetens. Visa mindre

Serveringspersonal

Centralt vid Stora Torget i Vimmerby ligger stadens äldsta hotell med anor från 1860-talet. Vi erbjuder boende och logi i en anrik hotellmiljö i hjärtat av Vimmerby. Under de senaste åren har hotellet och restaurangen genomgått en omfattande renovering. Vi sätter stor vikt vid din personlighet och söker en härlig mix av människor, som vill göra sitt yttersta för gäster och medarbetare. Meriterande är om du tidigare har jobbat inom restaurang och har vana a... Visa mer
Centralt vid Stora Torget i Vimmerby ligger stadens äldsta hotell med anor från 1860-talet. Vi erbjuder boende och logi i en anrik hotellmiljö i hjärtat av Vimmerby. Under de senaste åren har hotellet och restaurangen genomgått en omfattande renovering. Vi sätter stor vikt vid din personlighet och söker en härlig mix av människor, som vill göra sitt yttersta för gäster och medarbetare. Meriterande är om du tidigare har jobbat inom restaurang och har vana av servering.
På sommaren förvandlas Stadshotellet från affärshotell till ett turisthotell, vars restaurang med tillhörande veranda är en av Vimmerbys populära matställen. Vi tillhandahåller ett matkoncept med fokus på vällagade, klassiska och moderna maträtter från varsamt utvalda lokala råvaror. Vi söker servitriser och servitörer med ett brinnande intresse för mat, dryck och värdskap. Tjänsten gäller i första hand kvällstid med möjlighet till en förlängning efter sommaren. Visa mindre

Servispersonal med erfarenhet

VI är ett sommarhotell med plats för ca 125 boende gäster och en stor sommarrestaurang med pensionsmiddagar och temakvällar med musik och annan underhållning. Du är en glad och ansvarsfull person som gillar att ha många bollar i luften. Du får gärna ha erfarenhet från liknande arbete och kassavana. Barkunskap och ett brinnande intresse för att ge dina gäster den allra bästa upplevelsen är ett stort plus. Du är en lagspelare och inte rädd för att kavla up... Visa mer
VI är ett sommarhotell med plats för ca 125 boende gäster och en stor sommarrestaurang med pensionsmiddagar och temakvällar med musik och annan underhållning.
Du är en glad och ansvarsfull person som gillar att ha många bollar i luften. Du får gärna ha erfarenhet från liknande arbete och kassavana. Barkunskap och ett brinnande intresse för att ge dina gäster den allra bästa upplevelsen är ett stort plus.
Du är en lagspelare och inte rädd för att kavla upp ärmarna när det behövs.
Hälleviks Havsbad är ett anrikt klassiskt sommarhotell med plats för ca 125 gäster. Våra gäster bor i självhushållslägenheter eller i hotellrum med ganska enkel standard. Vi har en restaurang med ca 100 sittplatser och fullständiga rättigheter. Hälleviks Havsbad är ett mycket aktivt hotell och våra gäster är idrottsgrupper, golfspelare, deltagare i våra olika temaveckor samt semestergäster.


Vi söker nu erfaren och trevlig servispersonal till vår fina restaurang inför den aktiva sommarperioden.


Vi söker nu en till två ytterligare personer till vårt glada team till vår restaurang . Möjlighet finns till både frukostservering och kvällsservis.


Du som söker bör minst ha 1 års erfarenhet som servitris/ servitör samt ha goda kunskaper om mat och dryck. Vi ser gärna att du fyllt 20 år, då arbetet innebär stort eget ansvar och kassahantering och redovisning.
Vi ser gärna att du är flexibel, van att hålla många bollar i luften och har en vilja att ge alla dina gäster det där lilla extra. Hos oss ingår arbetsuppgifter som disk, städ, barservering, caféservering och att ge våra gäster den allra bästa servicen.Barkunskap och intresse för försäljning är ett stort plus.


Varmt välkommen att söka ett väldigt trevligt sommarjobb med många härliga medarbetare !
Bifoga referenser och betyg från tidigare arbetsplatser i din ansökan. Ansökningar som ej uppfyller sök kriterierna kommer inte att behandlas Visa mindre

Servitris , servitör

Ansök    Apr 19    M.Carlo AB    Servitör/Servitris
Servitris / servitör sökes ! anställningen kan börja omgående för dig som är rätt person för oss ! Du ska vara trevlig , stresstålig , flexibel , kunna jobba både dag å kvällstid samt helger ! Anställningen är minst 6 mån , men är du rätt person så har du möjlighet att få tillsvidareanställning ! Anställningen omfattar minimum 50% och uppåt Visa mer
Servitris / servitör sökes !
anställningen kan börja omgående för dig som är rätt person för oss ! Du ska vara trevlig , stresstålig , flexibel , kunna jobba både dag å kvällstid samt helger ! Anställningen är minst 6 mån , men är du rätt person så har du möjlighet att få tillsvidareanställning ! Anställningen omfattar minimum 50% och uppåt Visa mindre

Servitör Restaurang Nossen

Vimmerby Camping och Restaurang Nossen söker nu dig som älskar att möta människor. Vi tror att du som söker tjänsten har tidigare kunskaper inom restaurang och brinner för service. Vi älskar våra gäster - oavsett om de har 2 eller 4 ben. Vi har därför en dedikerad hundmeny på vår veranda. Visa mer
Vimmerby Camping och Restaurang Nossen söker nu dig som älskar att möta människor.
Vi tror att du som söker tjänsten har tidigare kunskaper inom restaurang och brinner för service.


Vi älskar våra gäster - oavsett om de har 2 eller 4 ben. Vi har därför en dedikerad hundmeny på vår veranda. Visa mindre

Servitör Restaurang Nossen

Restaurang Nossen ligger bara en armräckning från den idylliska sjön Nossen. Här jobbar vi primärt med att skapa en service som uppskattas av de gäster som besöker anläggningen. Restaurangen har öppet från mitten av juni till slutet av augusti. Visa mer
Restaurang Nossen ligger bara en armräckning från den idylliska sjön Nossen.
Här jobbar vi primärt med att skapa en service som uppskattas av de gäster som besöker anläggningen.
Restaurangen har öppet från mitten av juni till slutet av augusti. Visa mindre

Serveringspersonal

I en underbar miljö vid sjön Gissen, endast någon mil från Astrid Lindgrens värld i Vimmerby, ligger golf- och konferensanläggningen Fredensborgs Herrgård. Hotellet har ca 60 rum, en populär restaurang och bar och ligger centralt belägen mitt på Tobo 18-håls golfbana. Under sommaren gästas hotellet av ca 1000 barnfamiljer som besöker Astrid Lindgrens Värld och en mängd andra glada gäster som spelar golf eller bara njuter av sommaren. I hotellets restaurang... Visa mer
I en underbar miljö vid sjön Gissen, endast någon mil från Astrid Lindgrens värld i Vimmerby, ligger golf- och konferensanläggningen Fredensborgs Herrgård. Hotellet har ca 60 rum, en populär restaurang och bar och ligger centralt belägen mitt på Tobo 18-håls golfbana. Under sommaren gästas hotellet av ca 1000 barnfamiljer som besöker Astrid Lindgrens Värld och en mängd andra glada gäster som spelar golf eller bara njuter av sommaren. I hotellets restaurang serveras frukost, lunch och middag med a´la carte och bistromeny.

Vi söker nu dig som vill jobba i en fantastisk miljö med många utmaningar. Du arbetar operativt i driften som servitör/servitris och tycker att service och värdskap är det roligaste som finns. Du har erfarenhet av servering i någon form och brinner för att arbeta med mat och dryck. Hos oss ingår alla förekommande arbetsuppgifter som städ, disk, servering, bar, kassahantering och bokning. Vi hjälps åt för att alla ska trivas med arbetet och för att gästen ska få det där lilla extra varje gång. Du är kreativ, strukturerad, gillar att sälja och uppskattar att samarbeta med andra. Du bör vara handlingskraftig och själv kunna se vad som behöver göras. Har du rätt inställning och vilja så kan du absolut vara rätt person, även om du kanske inte riktigt uppfyller alla våra kriterier.

Du är glad och positiv och har en god blick för vad som behöver göras. En positiv inställning och en stark vilja att lyckas göra dina gäster extra nöjda. Du gillar ordning och reda och har kassavana och har erfarenhet från tidigare serveringsarbete. Meriterande är också om du har goda kunskaper i engelska.

Sänd gärna din ansökan som en pdf eller i ett .doc Ansökningar som inte uppfyller sökkriterierna behandlas inte.

Om anställningsvillkoren
Det finns möjlighet att välja om du vill arbeta som frukostservitris/servitör eller kvällsservitris/servitör. Det går också bra att kombinera. Det finns också möjlighet att arbeta deltid eller heltid beroende på din vilja och kompetens. Visa mindre

Serveringspersonal Sommarsäsongen

Centralt vid Stora Torget i Vimmerby ligger stadens äldsta hotell med anor från 1860-talet. Vi erbjuder boende och logi i en anrik hotellmiljö i hjärtat av Vimmerby. Under de senaste åren har hotellet och restaurangen genomgått en omfattande renovering och blivit en populär mötesplats för såväl hotellgäster som Vimmerbybor. Vi sätter stor vikt vid din personlighet och söker en härlig mix av människor, som vill göra sitt yttersta för gäster och medarbetare.... Visa mer
Centralt vid Stora Torget i Vimmerby ligger stadens äldsta hotell med anor från 1860-talet. Vi erbjuder boende och logi i en anrik hotellmiljö i hjärtat av Vimmerby. Under de senaste åren har hotellet och restaurangen genomgått en omfattande renovering och blivit en populär mötesplats för såväl hotellgäster som Vimmerbybor. Vi sätter stor vikt vid din personlighet och söker en härlig mix av människor, som vill göra sitt yttersta för gäster och medarbetare. Det är viktigt för oss att du har lätt för att lära och på kort tid kan sätta dig in i våra rutiner. Meriterande är om du tidigare har jobbat med säsongsbetonat arbete och har tidigare vana av servering. På sommaren förvandlas Stadshotellet från affärshotell till ett turisthotell, vars restaurang med tillhörande veranda är en av Vimmerbys populära samlingsplatser. Vi tillhandahåller ett matkoncept med fokus på vällagade, klassiska och moderna maträtter från varsamt utvalda lokala råvaror. Vi söker servitriser och servitörer med ett brinnande intresse för mat, dryck och värdskap. Du ska på ett passionerat sätt kunna presentera mat och dryck för gästerna. Grundläggande kunskaper gällande kalla och varma drycker är meriterande. Tjänsten gäller kvällstid. Möjlighet att börja arbeta extra på helger innan säsong. Visa mindre

Servitris , servitör

Ansök    Feb 18    M.Carlo AB    Servitör/Servitris
Servitris / servitör sökes ! anställningen kan börja omgående för dig som är rätt person för oss ! Du ska vara trevlig , stresstålig , flexibel , kunna jobba både dag å kvällstid samt helger ! Anställningen är minst 6 mån , men är du rätt person så har du möjlighet att få tillsvidareanställning ! Anställningen omfattar minimum 50% och uppåt Visa mer
Servitris / servitör sökes !
anställningen kan börja omgående för dig som är rätt person för oss ! Du ska vara trevlig , stresstålig , flexibel , kunna jobba både dag å kvällstid samt helger ! Anställningen är minst 6 mån , men är du rätt person så har du möjlighet att få tillsvidareanställning ! Anställningen omfattar minimum 50% och uppåt Visa mindre

Serveringspersonal

I en underbar miljö vid sjön Gissen, endast någon mil från Astrid Lindgrens värld i Vimmerby, ligger golf- och konferensanläggningen Fredensborgs Herrgård. Hotellet har ca 60 rum, en populär restaurang och bar och ligger centralt belägen mitt på Tobo 18-håls golfbana. Under sommaren gästas hotellet av ca 1000 barnfamiljer som besöker Astrid Lindgrens Värld och en mängd andra glada gäster som spelar golf eller bara njuter av sommaren. I hotellets restaurang... Visa mer
I en underbar miljö vid sjön Gissen, endast någon mil från Astrid Lindgrens värld i Vimmerby, ligger golf- och konferensanläggningen Fredensborgs Herrgård. Hotellet har ca 60 rum, en populär restaurang och bar och ligger centralt belägen mitt på Tobo 18-håls golfbana. Under sommaren gästas hotellet av ca 1000 barnfamiljer som besöker Astrid Lindgrens Värld och en mängd andra glada gäster som spelar golf eller bara njuter av sommaren. I hotellets restaurang serveras frukost, lunch och middag med a´la carte och bistromeny.

Vi söker nu dig som vill jobba i en fantastisk miljö med många utmaningar. Du arbetar operativt i driften som servitör/servitris och tycker att service och värdskap är det roligaste som finns. Du har erfarenhet av servering i någon form och brinner för att arbeta med mat och dryck. Hos oss ingår alla förekommande arbetsuppgifter som städ, disk, servering, bar, kassahantering och bokning. Vi hjälps åt för att alla ska trivas med arbetet och för att gästen ska få det där lilla extra varje gång. Du är kreativ, strukturerad, gillar att sälja och uppskattar att samarbeta med andra. Du bör vara handlingskraftig och själv kunna se vad som behöver göras. Har du rätt inställning och vilja så kan du absolut vara rätt person, även om du kanske inte riktigt uppfyller alla våra kriterier.

Du är glad och positiv och har en god blick för vad som behöver göras. En positiv inställning och en stark vilja att lyckas göra dina gäster extra nöjda. Du gillar ordning och reda och har kassavana och har erfarenhet från tidigare serveringsarbete. Meriterande är också om du har goda kunskaper i engelska.

Sänd gärna din ansökan som en pdf eller i ett .doc Ansökningar som inte uppfyller sökkriterierna behandlas inte.

Om anställningsvillkoren
Det finns möjlighet att välja om du vill arbeta som frukostservitris/servitör eller kvällsservitris/servitör. Det går också bra att kombinera. Det finns också möjlighet att arbeta deltid eller heltid beroende på din vilja och kompetens. Visa mindre

Serveringspersonal - sommarsäsongen 2022

Björkbacken är ett familjeägt företag som består av en stugby, camping och ett hotell med restaurang. Vimmerby kommuns kulturpris har tilldelats Karaktärshotellets ägare och grundare Micael Glennfalk. Det är ett modernt hotell med hemtrevlig karaktär, drivet av en familj som lägger stor vikt vid service, personligt bemötande och en positiv upplevelse. Hotellet har 45 rum i olika kategorier, anläggningen har 46 stugor och över 150 campingplatser. Vi arbeta... Visa mer
Björkbacken är ett familjeägt företag som består av en stugby, camping och ett hotell med restaurang. Vimmerby kommuns kulturpris har tilldelats Karaktärshotellets ägare och grundare Micael Glennfalk. Det är ett modernt hotell med hemtrevlig karaktär, drivet av en familj som lägger stor vikt vid service, personligt bemötande och en positiv upplevelse. Hotellet har 45 rum i olika kategorier, anläggningen har 46 stugor och över 150 campingplatser.
Vi arbetar alla tillsammans som ett team mot gemensamma mål och vår ambition är att varje gäst ska trivas och få en fin upplevelse hos oss. Vi söker dig som har stor servicekänsla och tycker om att sprida glädje bland både gäster och övriga medarbetare.


För att passa som serveringspersonal på Björkbackens Kök & Scen behöver du vara ansvarstagande, serviceinriktad och stresstålig. Det är viktigt att du alltid bjuder på ett leende, även i stressade situationer.
Erfarenhet är alltid värdefullt, men hos oss är det människorna som gör skillnaden. Med eller utan tidigare vana så känner du som söker ansvar inför kvaliteten av ditt arbete.


Skicka ditt personliga brev och ditt CV till: [email protected]
Vid frågor kan ni även ringa 070 - 24 64 403
Ett löpande arbete med urval och intervjuer kommer att påbörjas redan innan sista ansökningsdatum så tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningsdatumet gått ut. Visa mindre

Servitris/servitör tillträde omgående

Ansök    Jan 13    Hotell Ronja AB    Servitör/Servitris
Vi söker en medarbetare till vår restaurang med start omgående! Vi söker dig med ambition, driv och hjärta för Hotell & Restaurang som vill bli en del av vårt lilla team. Vi ser gärna att du har lite erfarenhet som servitris/servitör, passion och en smula dryckeskunskap och en stor dos vilja och glatt humör. Tjänsten är till stor del dagtid. Tjänsten är på ca 75-90% under lågsäsong för att sedan ökas upp under sommaren. Intervjuer sker löpande och vi tills... Visa mer
Vi söker en medarbetare till vår restaurang med start omgående!
Vi söker dig med ambition, driv och hjärta för Hotell & Restaurang som vill bli en del av vårt lilla team.
Vi ser gärna att du har lite erfarenhet som servitris/servitör, passion och en smula dryckeskunskap och en stor dos vilja och glatt humör. Tjänsten är till stor del dagtid.
Tjänsten är på ca 75-90% under lågsäsong för att sedan ökas upp under sommaren.
Intervjuer sker löpande och vi tillsätter tjänsten så snart vi hittat rätt person till vårt gäng.
Välkommen med din ansökan!
Det gamla slakteriet i Vimmerby är idag ett Hotell med olika verksamheter i verksamheten. Hotell Ronja AB driver Restaurang Prime, Body Gym & Relax samt Mässhallarna. Det är ett familjeägt bolag där laganda, att ha kul på jobbet och att brinna för det man gör står i fokus.
Vi har stora ambitioner över att bli en destination för gäster som värdesätter det goda och viktiga i livet. Mat, boende, hälsa och nöjen. Vi är ca 17 medarbetare som söker ytterligare förstärkning under sommaren. Visa mindre

Serveringspersonal Sommarsäsongen

Centralt vid Stora Torget i Vimmerby ligger stadens äldsta hotell med anor från 1860-talet. Vi erbjuder boende och logi i en anrik hotellmiljö i hjärtat av Vimmerby. Under de senaste åren har hotellet och restaurangen genomgått en omfattande renovering och blivit en populär mötesplats för såväl hotellgäster som Vimmerbybor. Vi sätter stor vikt vid din personlighet och söker en härlig mix av människor, som vill göra sitt yttersta för gäster och medarbetare.... Visa mer
Centralt vid Stora Torget i Vimmerby ligger stadens äldsta hotell med anor från 1860-talet. Vi erbjuder boende och logi i en anrik hotellmiljö i hjärtat av Vimmerby. Under de senaste åren har hotellet och restaurangen genomgått en omfattande renovering och blivit en populär mötesplats för såväl hotellgäster som Vimmerbybor. Vi sätter stor vikt vid din personlighet och söker en härlig mix av människor, som vill göra sitt yttersta för gäster och medarbetare. Det är viktigt för oss att du har lätt för att lära och på kort tid kan sätta dig in i våra rutiner. Meriterande är om du tidigare har jobbat med säsongsbetonat arbete och har tidigare vana av servering. På sommaren förvandlas Stadshotellet från affärshotell till ett turisthotell, vars restaurang med tillhörande veranda är en av Vimmerbys populära samlingsplatser. Vi tillhandahåller ett matkoncept med fokus på vällagade, klassiska och moderna maträtter från varsamt utvalda lokala råvaror. Vi söker servitriser och servitörer med ett brinnande intresse för mat, dryck och värdskap. Du ska på ett passionerat sätt kunna presentera mat och dryck för gästerna. Grundläggande kunskaper gällande kalla och varma drycker är meriterande. Tjänsten gäller kvällstid. Möjlighet att börja arbeta extra på helger innan säsong. Visa mindre

Serveringspersonal

I en underbar miljö vid sjön Gissen, endast någon mil från Astrid Lindgrens värld i Vimmerby, ligger golf- och konferensanläggningen Fredensborgs Herrgård. Hotellet har ca 60 rum, en populär restaurang och bar och ligger centralt belägen mitt på Tobo 18-håls golfbana. Under sommaren gästas hotellet av ca 1000 barnfamiljer som besöker Astrid Lindgrens Värld och en mängd andra glada gäster som spelar golf eller bara njuter av sommaren. I hotellets restaurang... Visa mer
I en underbar miljö vid sjön Gissen, endast någon mil från Astrid Lindgrens värld i Vimmerby, ligger golf- och konferensanläggningen Fredensborgs Herrgård. Hotellet har ca 60 rum, en populär restaurang och bar och ligger centralt belägen mitt på Tobo 18-håls golfbana. Under sommaren gästas hotellet av ca 1000 barnfamiljer som besöker Astrid Lindgrens Värld och en mängd andra glada gäster som spelar golf eller bara njuter av sommaren. I hotellets restaurang serveras frukost, lunch och middag med a´la carte och bistromeny.

Vi söker nu dig som vill jobba i en fantastisk miljö med många utmaningar. Du arbetar operativt i driften som servitör/servitris och tycker att service och värdskap är det roligaste som finns. Du har erfarenhet av servering i någon form och brinner för att arbeta med mat och dryck. Hos oss ingår alla förekommande arbetsuppgifter som städ, disk, servering, bar, kassahantering och bokning. Vi hjälps åt för att alla ska trivas med arbetet och för att gästen ska få det där lilla extra varje gång. Du är kreativ, strukturerad, gillar att sälja och uppskattar att samarbeta med andra. Du bör vara handlingskraftig och själv kunna se vad som behöver göras. Har du rätt inställning och vilja så kan du absolut vara rätt person, även om du kanske inte riktigt uppfyller alla våra kriterier.

Du är glad och positiv och har en god blick för vad som behöver göras. En positiv inställning och en stark vilja att lyckas göra dina gäster extra nöjda. Du gillar ordning och reda och har kassavana och har erfarenhet från tidigare serveringsarbete. Meriterande är också om du har goda kunskaper i engelska.

Sänd gärna din ansökan som en pdf eller i ett .doc Ansökningar som inte uppfyller sökkriterierna behandlas inte.

Om anställningsvillkoren
Det finns möjlighet att välja om du vill arbeta som frukostservitris/servitör eller kvällsservitris/servitör. Det går också bra att kombinera. Det finns också möjlighet att arbeta deltid eller heltid beroende på din vilja och kompetens. Visa mindre

Servitris/ Servitör

Servitör / Servitris med ansvar för matsal Best Western Vimmerby Stadshotell söker servitriser Centralt vid Stora Torget i Vimmerby ligger stadens äldsta hotell med anor från 1860-talet. Vi erbjuder boende och logi i en anrik hotellmiljö i hjärtat av Vimmerby. Vår restaurang har ett matkoncept med fokus på vällagade, klassiska och moderna maträtter serverad på tallrik från varsamt utvalda lokala råvaror. Våra gäster är i veckorna till största del ... Visa mer
Servitör / Servitris med ansvar för matsal


Best Western Vimmerby Stadshotell söker servitriser

Centralt vid Stora Torget i Vimmerby ligger stadens äldsta hotell med anor från 1860-talet. Vi erbjuder boende och logi i en anrik hotellmiljö i hjärtat av Vimmerby. Vår restaurang har ett matkoncept med fokus på vällagade, klassiska och moderna maträtter serverad på tallrik från varsamt utvalda lokala råvaror.
Våra gäster är i veckorna till största del boende gäster, konferensgäster och besökande företag. På helgerna är det överhängande Vimmerbybor som vill äta och dricka gott.
Vi söker nu servitörer och servitriser som vill ingå i vårt team. Vi söker dig som arbetat som servitris/ servitör under några år. Våra tjänster är på 60-75%, med möjlighet att arbeta mer under perioder. Du är duktig på service och vill ge det lilla extra till våra gäster. Du arbetar bra i team och tar stort ansvar för ditt egna arbete. Du har ett intresse av mat och dryck och vill lära dig mer. Arbetstiden är kvällar och helger, med möjlighet att ta extra pass dagtid. Visa mindre

Servitris/Servitör/Restaurangbiträde

Ansök    Dec 14    Hotell Ronja AB    Servitör/Servitris
Vi söker glada kollegor till sommaren! Nu är det dags för oss på Hotell Ronja och Restaurang Prime att förstärka vårt team inför säsongen 2022. Är du en glad, utåtriktad och serviceminded person som brinner för det personliga mötet så är du rätt för oss! Du får upplärning på plats för att känna dig trygg och säker i din yrkesroll. Kan du börja redan i januari för att lära dig och sedan arbeta extra under helger är detta ett stort plus. Vi går igenom ansökn... Visa mer
Vi söker glada kollegor till sommaren!
Nu är det dags för oss på Hotell Ronja och Restaurang Prime att förstärka vårt team inför säsongen 2022.
Är du en glad, utåtriktad och serviceminded person som brinner för det personliga mötet så är du rätt för oss!
Du får upplärning på plats för att känna dig trygg och säker i din yrkesroll. Kan du börja redan i januari för att lära dig och sedan arbeta extra under helger är detta ett stort plus.
Vi går igenom ansökningarna löpande men kommer inte att svara på någon ansökan förrän i slutet av januari och framåt.
Vill du söka till flera av våra utannonserade tjänster räcker det med att skicka ett mail där det tydligt framgår vilka avdelningar du kan tänka dig.
Varmt välkommen med din ansökan till [email protected] Visa mindre

Servitris/ Servitör med extra ansvar

Best Western Vimmerby Stadshotell söker Matsalsansvarig. Centralt vid Stora Torget i Vimmerby ligger stadens äldsta hotell med anor från 1860-talet. Vi erbjuder boende och logi i en anrik hotellmiljö i hjärtat av Vimmerby. Under det senaste året har restaurangen genomgått en omfattande renovering och blivit en populär mötesplats för såväl hotellgäster som Vimmerbybor. Ett matkoncept med fokus på vällagade, klassiska och moderna maträtter serverad på tallri... Visa mer
Best Western Vimmerby Stadshotell söker Matsalsansvarig.
Centralt vid Stora Torget i Vimmerby ligger stadens äldsta hotell med anor från 1860-talet. Vi erbjuder boende och logi i en anrik hotellmiljö i hjärtat av Vimmerby. Under det senaste året har restaurangen genomgått en omfattande renovering och blivit en populär mötesplats för såväl hotellgäster som Vimmerbybor. Ett matkoncept med fokus på vällagade, klassiska och moderna maträtter serverad på tallrik från varsamt utvalda lokala råvaror.
Vi tror du idag arbetar som servitris och är mogen för att ta nästa steg. När restaurangchefen inte är på plats så är det du som leder arbetet i matsalen. Vi tror att du har hunnit fylla 25 år och har några års arbetserfarenhet. Det är inget krav att du haft ett ledande ansvar innan, så länge du är villig att utvecklas och lära dig. För oss är det viktigare att du trivs med att ge service och trivs i en restaurangmiljö.
Denna tjänst är till största del förlagt till kvällstid, vardagar och helger. Då vi är ett Stadshotell utan nattklubb så blir inte kvällarna så sena. Vissa kvällar slutar du kl 21.
Tjänsten är på 75% med anställning omgående alternativt enligt överenskommelse.
Vi bortser oss från att bli kontaktade av annonsörer och vi ser att enbart du som är intresserad av tjänsten söker. Visa mindre

Servitris/Servitör/Restaurangbiträde

Ansök    Nov 10    Hotell Ronja AB    Servitör/Servitris
Vi behöver förstärka vårt team! Vi söker nu en servitris/servitör som vill jobba extra under kvällar, helger och även vara med i vårt team under större arrangemang. Extraanställningen varar fram till sommaren för att sedan övergå till en sommarsäsongsanställning med möjlighet till förlängning. Vi ser gärna att du fyllt 20år. Vi har stora ambitioner över att bli en destination för gäster som värdesätter det goda och viktiga i livet. Mat, boende, hälsa och n... Visa mer
Vi behöver förstärka vårt team!
Vi söker nu en servitris/servitör som vill jobba extra under kvällar, helger och även vara med i vårt team under större arrangemang. Extraanställningen varar fram till sommaren för att sedan övergå till en sommarsäsongsanställning med möjlighet till förlängning. Vi ser gärna att du fyllt 20år.
Vi har stora ambitioner över att bli en destination för gäster som värdesätter det goda och viktiga i livet. Mat, boende, hälsa och nöjen. Vi är ca 15 medarbetare som söker ytterligare förstärkning under sommaren.
Med tanke på variationen av vår verksamhet så är den ena dagen aldrig lik den andra. Vi söker glada och serviceinriktade medarbetare till Restaurangen
Varaktighet:
Extra kvällar och helger med start nu och sedan från mitten av maj ca 75-100%
Lön: Enligt kollektivavtal
Skicka din ansökan till re[email protected] samt vid eventuella frågor ring 0492-16700 Visa mindre

Servitris/ Servitör med matsalsansvar

Best Western Vimmerby Stadshotell söker Matsalsansvarig. Centralt vid Stora Torget i Vimmerby ligger stadens äldsta hotell med anor från 1860-talet. Vi erbjuder boende och logi i en anrik hotellmiljö i hjärtat av Vimmerby. Under det senaste året har restaurangen genomgått en omfattande renovering och blivit en populär mötesplats för såväl hotellgäster som Vimmerbybor. Ett matkoncept med fokus på vällagade, klassiska och moderna maträtter serverad på tallri... Visa mer
Best Western Vimmerby Stadshotell söker Matsalsansvarig.
Centralt vid Stora Torget i Vimmerby ligger stadens äldsta hotell med anor från 1860-talet. Vi erbjuder boende och logi i en anrik hotellmiljö i hjärtat av Vimmerby. Under det senaste året har restaurangen genomgått en omfattande renovering och blivit en populär mötesplats för såväl hotellgäster som Vimmerbybor. Ett matkoncept med fokus på vällagade, klassiska och moderna maträtter serverad på tallrik från varsamt utvalda lokala råvaror.
Vi söker dig som arbetat några år med À la carte servering och nu vill ta klivet upp till Matsalsansvarig. Som Matsalsansvarig har du det fulla ansvaret i matsalen när restaurangchefen inte är på plats. Ni kommer ha ett nära samarbete och du blir restaurangchefens högra hand. Det är viktigt att du är bra på att bygga relationer, har ett stort tålamod och ett organiserat sinnelag eftersom det är många nya rutiner som ska sättas. Du finns på plats då det händer som mest vilket oftast är kvällar och helger.
Att du brinner för mat och dryck och har gedigen serveringsvana ser vi som en självklarhet.
Denna tjänst är till största del förlagt till kvällstid, vardagar och helger. Då vi är ett Stadshotell utan nattklubb så blir inte kvällarna så sena. Vissa kvällar slutar du kl 21.
Tjänsten är på 75% med anställning omgående alternativt enligt överenskommelse.
Vi bortser oss från att bli kontaktade av annonsörer och vi ser att enbart du som är intresserad av tjänsten söker. Visa mindre

Servitris/Servitör/Restaurangbiträde

Ansök    Sep 28    Hotell Ronja AB    Servitör/Servitris
Vi behöver förstärka vårt team! Vi söker nu en servitris/servitör som vill jobba extra under kvällar, helger och även vara med i vårt team under större arrangemang. Extraanställningen varar fram till sommaren för att sedan övergå till en sommarsäsongsanställning med möjlighet till förlängning. Vi ser gärna att du fyllt 20år. Vi har stora ambitioner över att bli en destination för gäster som värdesätter det goda och viktiga i livet. Mat, boende, hälsa och n... Visa mer
Vi behöver förstärka vårt team!
Vi söker nu en servitris/servitör som vill jobba extra under kvällar, helger och även vara med i vårt team under större arrangemang. Extraanställningen varar fram till sommaren för att sedan övergå till en sommarsäsongsanställning med möjlighet till förlängning. Vi ser gärna att du fyllt 20år.
Vi har stora ambitioner över att bli en destination för gäster som värdesätter det goda och viktiga i livet. Mat, boende, hälsa och nöjen. Vi är ca 15 medarbetare som söker ytterligare förstärkning under sommaren.
Med tanke på variationen av vår verksamhet så är den ena dagen aldrig lik den andra. Vi söker glada och serviceinriktade medarbetare till Restaurangen
Varaktighet:
Extra kvällar och helger med start nu och sedan från mitten av maj ca 75-100%
Lön: Enligt kollektivavtal
Skicka din ansökan till re[email protected] samt vid eventuella frågor ring 0492-16700 Visa mindre

Servitris , servitör

Ansök    Aug 24    M.Carlo AB    Servitör/Servitris
Servitris / servitör sökes ! anställningen kan börja omgående för dig som är rätt person för oss ! Du ska vara trevlig , stresstålig , flexibel , kunna jobba både dag å kvällstid samt helger ! Anställningen är minst 6 mån , men är du rätt person så har du möjlighet att få tillsvidareanställning ! Visa mer
Servitris / servitör sökes !
anställningen kan börja omgående för dig som är rätt person för oss ! Du ska vara trevlig , stresstålig , flexibel , kunna jobba både dag å kvällstid samt helger ! Anställningen är minst 6 mån , men är du rätt person så har du möjlighet att få tillsvidareanställning ! Visa mindre

Serveringspersonal vikariat

Vi behöver bli fler Nu söker vi personer som kan jobba vardagar, kvällar och helger i vår restaurang. Vi tror att du har tidigare erfarenhet från servering eller annat serviceyrke. Tjänsten är ett vikariat på ca 1,5 år, med möjlighet till förlängning. Du ska tala flytande svenska och engelska. Gillar att ge service och en upplevelse utöver det vanliga. Du klarar att stundvis arbeta i ett högt tempo och du ställer upp på dina kollegor. Arbetet kommer vara v... Visa mer
Vi behöver bli fler
Nu söker vi personer som kan jobba vardagar, kvällar och helger i vår restaurang. Vi tror att du har tidigare erfarenhet från servering eller annat serviceyrke. Tjänsten är ett vikariat på ca 1,5 år, med möjlighet till förlängning.
Du ska tala flytande svenska och engelska. Gillar att ge service och en upplevelse utöver det vanliga. Du klarar att stundvis arbeta i ett högt tempo och du ställer upp på dina kollegor.
Arbetet kommer vara varierande och innebära arbete i frukost, lunch och även kvällar. Tjänsten är på 50%, med möjlighet att arbeta extra.
Tjänsten tillsätts snarast, så dröj inte med din ansökan. Visa mindre

Serveringspersonal Extra

Vi behöver bli fler Nu söker vi personer som kan jobba extra på vardagar, kvällar och helger i vår restaurang. Vi tror att du har tidigare erfarenhet från servering eller annat serviceyrke. Du ska tala flytande svenska och engelska. Gillar att ge service och en upplevelse utöver det vanliga. Du klarar att stundvis arbeta i ett högt tempo och du ställer upp på dina kollegor. Visa mer
Vi behöver bli fler
Nu söker vi personer som kan jobba extra på vardagar, kvällar och helger i vår restaurang. Vi tror att du har tidigare erfarenhet från servering eller annat serviceyrke.
Du ska tala flytande svenska och engelska. Gillar att ge service och en upplevelse utöver det vanliga. Du klarar att stundvis arbeta i ett högt tempo och du ställer upp på dina kollegor. Visa mindre

Servitris , servitör

Ansök    Maj 25    M.Carlo AB    Servitör/Servitris
Servitris / servitör sökes ! anställningen kan börja omgående för dig som är rätt person för oss ! Du ska vara trevlig , stresstålig , flexibel , kunna jobba både dag å kvällstid samt helger ! Under sommartid är det ganska mycket att göra och då är snabbheten viktig ! Anställningen är minst 6 mån , men är du rätt person så har du möjlighet att få tillsvidareanställning ! Visa mer
Servitris / servitör sökes !
anställningen kan börja omgående för dig som är rätt person för oss ! Du ska vara trevlig , stresstålig , flexibel , kunna jobba både dag å kvällstid samt helger ! Under sommartid är det ganska mycket att göra och då är snabbheten viktig ! Anställningen är minst 6 mån , men är du rätt person så har du möjlighet att få tillsvidareanställning ! Visa mindre

Servetris

Vi söker en servitris till ToDo Sushi i Vimmerby som kan jobba lunch tider. Du behöver vara trevlig, social och tycka om att jobba med människor. Att kunna jobba under stress, hålla flera bollar i luften samtidigt och ta egna initiativ är också viktiga egenskaper. Arbetsuppgifter är huvudsakligen att servera våra gäster men även förberedelser, städning, diskning samt hjälp i köket. Du behöver kunna svenska och engelska. Tidigare erfarenhet krävs inte.... Visa mer
Vi söker en servitris till ToDo Sushi i Vimmerby som kan jobba lunch tider. Du behöver vara trevlig, social och tycka om att jobba med människor. Att kunna jobba under stress, hålla flera bollar i luften samtidigt och ta egna initiativ är också viktiga egenskaper. Arbetsuppgifter är huvudsakligen att servera våra gäster men även förberedelser, städning, diskning samt hjälp i köket. Du behöver kunna svenska och engelska. Tidigare erfarenhet krävs inte. Visa mindre

Servitris/Servitör/Restaurangbiträde

Ansök    Jul 1    Hotell Ronja AB    Servitör/Servitris
Vi söker 2 kollegor till sommaren! Då vi fått en säsong ingen kunde drömma om söker vi ytterligare två servitriser/servitörer/ till vårt sommargäng! Vi har stora ambitioner över att bli en destination för gäster som värdesätter det goda och viktiga i livet. Mat, boende, hälsa och nöjen. Vi är ca 15 medarbetare som söker ytterligare förstärkning under sommaren. Med tanke på variationen av vår verksamhet så är den ena dagen aldrig lik den andra. Vi söker gl... Visa mer
Vi söker 2 kollegor till sommaren!
Då vi fått en säsong ingen kunde drömma om söker vi ytterligare två servitriser/servitörer/ till vårt sommargäng!
Vi har stora ambitioner över att bli en destination för gäster som värdesätter det goda och viktiga i livet. Mat, boende, hälsa och nöjen. Vi är ca 15 medarbetare som söker ytterligare förstärkning under sommaren.
Med tanke på variationen av vår verksamhet så är den ena dagen aldrig lik den andra. Vi söker glada och serviceinriktade medarbetare till Restaurangen
Varaktighet: Säsongsanställning
Lön: Enligt kollektivavtal
Skicka din ansökan till [email protected] samt vid eventuella frågor ring 0492-16700 Visa mindre

Serveringspersonal

I en underbar miljö vid sjön Gissen, endast någon mil från Astrid Lindgrens värld i Vimmerby, ligger golf- och konferensanläggningen Fredensborgs Herrgård. Hotellet har ca 60 rum, en populär restaurang och bar och ligger centralt belägen mitt på Tobo 18-håls golfbana. Under sommaren gästas hotellet av ca 1000 barnfamiljer som besöker Astrid Lindgrens Värld och en mängd andra glada gäster som spelar golf eller bara njuter av sommaren. I hotellets restaurang... Visa mer
I en underbar miljö vid sjön Gissen, endast någon mil från Astrid Lindgrens värld i Vimmerby, ligger golf- och konferensanläggningen Fredensborgs Herrgård. Hotellet har ca 60 rum, en populär restaurang och bar och ligger centralt belägen mitt på Tobo 18-håls golfbana. Under sommaren gästas hotellet av ca 1000 barnfamiljer som besöker Astrid Lindgrens Värld och en mängd andra glada gäster som spelar golf eller bara njuter av sommaren. I hotellets restaurang serveras frukost, lunch och middag med a´la carte och bistromeny.

Vi söker nu dig som vill jobba i en fantastisk miljö med många utmaningar. Du arbetar operativt i driften som servitör/servitris och tycker att service och värdskap är det roligaste som finns. Du har erfarenhet av servering i någon form och brinner för att arbeta med mat och dryck. Hos oss ingår alla förekommande arbetsuppgifter som städ, disk, servering, bar, kassahantering och bokning. Vi hjälps åt för att alla ska trivas med arbetet och för att gästen ska få det där lilla extra varje gång. Du är kreativ, strukturerad, gillar att sälja och uppskattar att samarbeta med andra. Du bör vara handlingskraftig och själv kunna se vad som behöver göras. Har du rätt inställning och vilja så kan du absolut vara rätt person, även om du kanske inte riktigt uppfyller alla våra kriterier.

Du är glad och positiv och har en god blick för vad som behöver göras. En positiv inställning och en stark vilja att lyckas göra dina gäster extra nöjda. Du gillar ordning och reda och har kassavana och har erfarenhet från tidigare serveringsarbete. Meriterande är också om du har goda kunskaper i engelska.

Sänd gärna din ansökan som en pdf eller i ett .doc Ansökningar som inte uppfyller sökkriterierna behandlas inte.

Om anställningsvillkoren
Det finns möjlighet att välja om du vill arbeta som frukostservitris/servitör eller kvällsservitris/servitör. Det går också bra att kombinera. Det finns också möjlighet att arbeta deltid eller heltid beroende på din vilja och kompetens. Visa mindre

Servitris/Servitör/Restaurangbiträde

Ansök    Apr 19    Hotell Ronja AB    Servitör/Servitris
Vi söker kollegor till sommaren! Då vi fått avhopp inför sommaren söker vi ytterligare en servitris/servitör till vårt sommargäng! Vi har stora ambitioner över att bli en destination för gäster som värdesätter det goda och viktiga i livet. Mat, boende, hälsa och nöjen. Vi är ca 15 medarbetare som söker ytterligare förstärkning under sommaren. Med tanke på variationen av vår verksamhet så är den ena dagen aldrig lik den andra. Vi söker glada och servicein... Visa mer
Vi söker kollegor till sommaren!
Då vi fått avhopp inför sommaren söker vi ytterligare en servitris/servitör till vårt sommargäng!
Vi har stora ambitioner över att bli en destination för gäster som värdesätter det goda och viktiga i livet. Mat, boende, hälsa och nöjen. Vi är ca 15 medarbetare som söker ytterligare förstärkning under sommaren.
Med tanke på variationen av vår verksamhet så är den ena dagen aldrig lik den andra. Vi söker glada och serviceinriktade medarbetare till Restaurangen
Varaktighet: Säsongsanställning
Lön: Enligt kollektivavtal
Skicka din ansökan till [email protected] samt vid eventuella frågor ring 0492-16700 Visa mindre

Servispersonal med erfarenhet

Hälleviks Havsbad är ett anrikt klassiskt sommarhotell med plats för ca 125 gäster. Våra gäster bor i självhushållslägenheter eller i hotellrum och hotellet ligger endast ett stenkast från havet. Vi har en restaurang med ca 120 sittplatser och bar med fullständiga rättigheter. Hälleviks Havsbad är ett mycket aktivt hotell och våra gäster är idrottsgrupper, golfspelare, deltagare i våra olika temaveckor samt semestergäster. Vi söker nu erfaren och trevlig... Visa mer
Hälleviks Havsbad är ett anrikt klassiskt sommarhotell med plats för ca 125 gäster. Våra gäster bor i självhushållslägenheter eller i hotellrum och hotellet ligger endast ett stenkast från havet. Vi har en restaurang med ca 120 sittplatser och bar med fullständiga rättigheter. Hälleviks Havsbad är ett mycket aktivt hotell och våra gäster är idrottsgrupper, golfspelare, deltagare i våra olika temaveckor samt semestergäster.


Vi söker nu erfaren och trevlig servispersonal till vår fina restaurang inför sommarperioden.


Vi söker nu flera personer till vårt glada team till vår kvällsrestaurang.


Du som söker får gärna ha 3 års erfarenhet som servitris/ servitör samt ha goda kunskaper om mat och dryck. Vi ser gärna att du fyllt 20 år, då arbetet innebär stort eget ansvar och kassahantering och redovisning.
Vi ser gärna att du är flexibel, van att hålla många bollar i luften och har en vilja att ge alla dina gäster det där lilla extra. Hos oss ingår arbetsuppgifter som disk, städ, barservering, caféservering och att ge våra gäster den allra bästa servicen.Barkunskap och intresse för försäljning är ett stort plus.


Varmt välkommen att söka ett väldigt trevligt sommarjobb med många härliga medarbetare !
Bifoga referenser och betyg från tidigare arbetsplatser i din ansökan. Ansökningar som ej uppfyller sök kriterierna kommer inte att behandlas Visa mindre

Sommarjobb på Björkbacken, servitris.

Ansök    Feb 19    Charlies Kök AB    Servitör/Servitris
Vi söker nu sommarjobbare inför sommaren 2021 Dina uppgifter: · Kassa och bar · Servering · Städning Vi söker dig som: * Har hög arbetsmoral * Gärna har erfarenhet av restaurangbranschen ( dock inget krav ) * Har ett bra kundbemötande * Är lyhörd och lättlärd * Minst 15 år fyllda Intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan! Maila din ansökan till: [email protected] Visa mer
Vi söker nu sommarjobbare inför sommaren 2021
Dina uppgifter:
· Kassa och bar
· Servering
· Städning

Vi söker dig som:
* Har hög arbetsmoral
* Gärna har erfarenhet av restaurangbranschen ( dock inget krav )
* Har ett bra kundbemötande
* Är lyhörd och lättlärd
* Minst 15 år fyllda


Intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!
Maila din ansökan till:
[email protected] Visa mindre

Serveringspersonal

I en underbar miljö vid sjön Gissen, endast någon mil från Astrid Lindgrens värld i Vimmerby, ligger golf- och konferensanläggningen Fredensborgs Herrgård. Hotellet har ca 60 rum, en populär restaurang och bar och ligger centralt belägen mitt på Tobo 18-håls golfbana. Under sommaren gästas hotellet av ca 1000 barnfamiljer som besöker Astrid Lindgrens Värld och en mängd andra glada gäster som spelar golf eller bara njuter av sommaren. I hotellets restaurang... Visa mer
I en underbar miljö vid sjön Gissen, endast någon mil från Astrid Lindgrens värld i Vimmerby, ligger golf- och konferensanläggningen Fredensborgs Herrgård. Hotellet har ca 60 rum, en populär restaurang och bar och ligger centralt belägen mitt på Tobo 18-håls golfbana. Under sommaren gästas hotellet av ca 1000 barnfamiljer som besöker Astrid Lindgrens Värld och en mängd andra glada gäster som spelar golf eller bara njuter av sommaren. I hotellets restaurang serveras frukost, lunch och middag med a´la carte och bistromeny.

Vi söker nu dig som vill jobba i en fantastisk miljö med många utmaningar. Du arbetar operativt i driften som servitör/servitris och tycker att service och värdskap är det roligaste som finns. Du har erfarenhet av servering i någon form och brinner för att arbeta med mat och dryck. Hos oss ingår alla förekommande arbetsuppgifter som städ, disk, servering, bar, kassahantering och bokning. Vi hjälps åt för att alla ska trivas med arbetet och för att gästen ska få det där lilla extra varje gång. Du är kreativ, strukturerad, gillar att sälja och uppskattar att samarbeta med andra. Du bör vara handlingskraftig och själv kunna se vad som behöver göras. Har du rätt inställning och vilja så kan du absolut vara rätt person, även om du kanske inte riktigt uppfyller alla våra kriterier.

Du är glad och positiv och har en god blick för vad som behöver göras. En positiv inställning och en stark vilja att lyckas göra dina gäster extra nöjda. Du gillar ordning och reda och har kassavana och har erfarenhet från tidigare serveringsarbete. Meriterande är också om du har goda kunskaper i engelska.

Sänd gärna din ansökan som en pdf eller i ett .doc Ansökningar som inte uppfyller sökkriterierna behandlas inte.

Om anställningsvillkoren
Det finns möjlighet att välja om du vill arbeta som frukostservitris/servitör eller kvällsservitris/servitör. Det går också bra att kombinera. Det finns också möjlighet att arbeta deltid eller heltid beroende på din vilja och kompetens. Visa mindre

Serveringspersonal Sommarsäsongen

Centralt vid Stora Torget i Vimmerby ligger stadens äldsta hotell med anor från 1860-talet. Vi erbjuder boende och logi i en anrik hotellmiljö i hjärtat av Vimmerby. Under de senaste åren har hotellet och restaurangen genomgått en omfattande renovering och blivit en populär mötesplats för såväl hotellgäster som Vimmerbybor. Vi sätter stor vikt vid din personlighet och söker en härlig mix av människor, som vill göra sitt yttersta för gäster och medarbetare.... Visa mer
Centralt vid Stora Torget i Vimmerby ligger stadens äldsta hotell med anor från 1860-talet. Vi erbjuder boende och logi i en anrik hotellmiljö i hjärtat av Vimmerby. Under de senaste åren har hotellet och restaurangen genomgått en omfattande renovering och blivit en populär mötesplats för såväl hotellgäster som Vimmerbybor. Vi sätter stor vikt vid din personlighet och söker en härlig mix av människor, som vill göra sitt yttersta för gäster och medarbetare. Det är viktigt för oss att du har lätt för att lära och på kort tid kan sätta dig in i våra rutiner. Meriterande är om du tidigare har jobbat med säsongsbetonat arbete, har utbildning från Hotell- och restaurangutbildningen och eller tidigare vana av servering. På sommaren förvandlas Stadshotellet från affärshotell till ett turisthotell, vars restaurang med tillhörande veranda är en av Vimmerbys populära samlingsplatser. Vi tillhandahåller ett matkoncept med fokus på vällagade, klassiska och moderna maträtter från varsamt utvalda lokala råvaror. Vi söker servitriser och servitörer med ett brinnande intresse för mat, dryck och värdskap. Du ska på ett passionerat sätt kunna presentera mat och dryck för gästerna. Grundläggande kunskaper gällande kalla och varma drycker är meriterande. Visa mindre

Servitris/Servitör

Ansök    Maj 27    Hotell Ronja AB    Servitör/Servitris
Vi söker kollegor till sommaren! Det gamla slakteriet i Vimmerby är idag ett Hotell med olika verksamheter i verksamheten. Hotell Ronja AB driver Restaurang Prime, Body Gym & Relax samt Mässhallarna. Det är ett familjeägt bolag där laganda, att ha kul på jobbet och att brinna för det man gör står i fokus. Vi har stora ambitioner över att bli en destination för gäster som värdesätter det goda och viktiga i livet. Mat, boende, hälsa och nöjen. Vi är ca 15 me... Visa mer
Vi söker kollegor till sommaren!
Det gamla slakteriet i Vimmerby är idag ett Hotell med olika verksamheter i verksamheten. Hotell Ronja AB driver Restaurang Prime, Body Gym & Relax samt Mässhallarna. Det är ett familjeägt bolag där laganda, att ha kul på jobbet och att brinna för det man gör står i fokus.
Vi har stora ambitioner över att bli en destination för gäster som värdesätter det goda och viktiga i livet. Mat, boende, hälsa och nöjen. Vi är ca 15 medarbetare som söker ytterligare förstärkning under sommaren.
Med tanke på variationen av vår verksamhet så är den ena dagen aldrig lik den andra. Vi söker , glada och serviceinriktade medarbetare till Restaurangen
Förutom glada kollegor och spännande samt rolig arbetsplats så erbjuder vi roliga personalaktiviteter under sommaren och personalrabatter inom verksamheten.


Varaktighet: Säsongsanställning
Lön: Enligt kollektivavtal
Skicka din ansökan till [email protected] samt vid eventuella frågor ring 0492-16711 Visa mindre

Servitris , servitör

Ansök    Feb 7    M Carlo AB    Servitör/Servitris
Servitris / servitör sökes ! anställningen kan börja omgående för dig som är rätt person för oss ! Du ska vara trevlig , stresstålig , flexibel , kunna jobba både dag å kvällstid samt helger ! Under sommartid är det ganska mycket att göra och då är snabbheten viktig ! Anställningen är minst 6 mån , men är du rätt person så har du möjlighet att få tillsvidareanställning ! Visa mer
Servitris / servitör sökes !
anställningen kan börja omgående för dig som är rätt person för oss ! Du ska vara trevlig , stresstålig , flexibel , kunna jobba både dag å kvällstid samt helger ! Under sommartid är det ganska mycket att göra och då är snabbheten viktig ! Anställningen är minst 6 mån , men är du rätt person så har du möjlighet att få tillsvidareanställning ! Visa mindre

Servitris/Servitör/Restaurangbiträde

Ansök    Jan 25    Hotell Ronja AB    Servitör/Servitris
Vi söker kollegor till sommaren! Det gamla slakteriet i Vimmerby är idag ett Hotell med olika verksamheter i verksamheten. Hotell Ronja AB driver Restaurang Prime, Body Gym & Relax samt Mässhallarna. Det är ett familjeägt bolag där laganda, att ha kul på jobbet och att brinna för det man gör står i fokus. Vi har stora ambitioner över att bli en destination för gäster som värdesätter det goda och viktiga i livet. Mat, boende, hälsa och nöjen. Vi är ca 15 me... Visa mer
Vi söker kollegor till sommaren!
Det gamla slakteriet i Vimmerby är idag ett Hotell med olika verksamheter i verksamheten. Hotell Ronja AB driver Restaurang Prime, Body Gym & Relax samt Mässhallarna. Det är ett familjeägt bolag där laganda, att ha kul på jobbet och att brinna för det man gör står i fokus.
Vi har stora ambitioner över att bli en destination för gäster som värdesätter det goda och viktiga i livet. Mat, boende, hälsa och nöjen. Vi är ca 15 medarbetare som söker ytterligare förstärkning under sommaren.
Med tanke på variationen av vår verksamhet så är den ena dagen aldrig lik den andra. Vi söker , glada och serviceinriktade medarbetare till Restaurangen
Förutom glada kollegor och spännande samt rolig arbetsplats så erbjuder vi roliga personalaktiviteter under sommaren och personalrabatter inom verksamheten.


Varaktighet: Säsongsanställning
Lön: Enligt kollektivavtal
Skicka din ansökan till [email protected] samt vid eventuella frågor ring 0492-16700 Visa mindre

Serveringspersonal Sommarsäsongen

Centralt vid Stora Torget i Vimmerby ligger stadens äldsta hotell med anor från 1860-talet. Vi erbjuder boende och logi i en anrik hotellmiljö i hjärtat av Vimmerby. Under de senaste åren har hotellet och restaurangen genomgått en omfattande renovering och blivit en populär mötesplats för såväl hotellgäster som Vimmerbybor. Vi sätter stor vikt vid din personlighet och söker en härlig mix av människor, som vill göra sitt yttersta för gäster och medarbetare.... Visa mer
Centralt vid Stora Torget i Vimmerby ligger stadens äldsta hotell med anor från 1860-talet. Vi erbjuder boende och logi i en anrik hotellmiljö i hjärtat av Vimmerby. Under de senaste åren har hotellet och restaurangen genomgått en omfattande renovering och blivit en populär mötesplats för såväl hotellgäster som Vimmerbybor. Vi sätter stor vikt vid din personlighet och söker en härlig mix av människor, som vill göra sitt yttersta för gäster och medarbetare. Det är viktigt för oss att du har lätt för att lära och på kort tid kan sätta dig in i våra rutiner. Meriterande är om du tidigare har jobbat med säsongsbetonat arbete, har utbildning från Hotell- och restaurangutbildningen och eller tidigare vana av servering. På sommaren förvandlas Stadshotellet från affärshotell till ett turisthotell, vars restaurang med tillhörande veranda är en av Vimmerbys populära samlingsplatser. Vi tillhandahåller ett matkoncept med fokus på vällagade, klassiska och moderna maträtter från varsamt utvalda lokala råvaror. Vi söker servitriser och servitörer med ett brinnande intresse för mat, dryck och värdskap. Du ska på ett passionerat sätt kunna presentera mat och dryck för gästerna. Grundläggande kunskaper gällande kalla och varma drycker är meriterande. Visa mindre

Sommarjobb på Björkbacken, servitris.

Ansök    Dec 17    Charlies Kök AB    Servitör/Servitris
Vi söker nu sommarjobbare inför sommaren 2020 Dina uppgifter: ·     Kassa och bar ·     Servering ·     Städning   Vi söker dig som: *   Har hög arbetsmoral *   Gärna har erfarenhet av restaurangbranschen ( dock inget krav ) *  Har ett bra kundbemötande * Är lyhörd och lättlärd * Minst 15 år fyllda Intervjuer sker löpande.   Välkommen med din ansökan! Maila din ansökan till: [email protected] Visa mer
Vi söker nu sommarjobbare inför sommaren 2020
Dina uppgifter:
·     Kassa och bar
·     Servering
·     Städning
 
Vi söker dig som:
*   Har hög arbetsmoral
*   Gärna har erfarenhet av restaurangbranschen ( dock inget krav )
*  Har ett bra kundbemötande
* Är lyhörd och lättlärd
* Minst 15 år fyllda


Intervjuer sker löpande.
 
Välkommen med din ansökan!
Maila din ansökan till:
[email protected] Visa mindre

Serveringspersonal

I en underbar miljö vid sjön Gissen, endast någon mil från Astrid Lindgrens värld i Vimmerby, ligger golf- och konferensanläggningen Fredensborgs Herrgård. Hotellet har ca 60 rum, en populär restaurang och bar och ligger centralt belägen mitt på Tobo 18-håls golfbana. Under sommaren gästas hotellet av ca 1000 barnfamiljer som besöker Astrid Lindgrens Värld och en mängd andra glada gäster som spelar golf eller bara njuter av sommaren. I hotellets restaurang... Visa mer
I en underbar miljö vid sjön Gissen, endast någon mil från Astrid Lindgrens värld i Vimmerby, ligger golf- och konferensanläggningen Fredensborgs Herrgård. Hotellet har ca 60 rum, en populär restaurang och bar och ligger centralt belägen mitt på Tobo 18-håls golfbana. Under sommaren gästas hotellet av ca 1000 barnfamiljer som besöker Astrid Lindgrens Värld och en mängd andra glada gäster som spelar golf eller bara njuter av sommaren. I hotellets restaurang serveras frukost, lunch och middag med a´la carte och bistromeny.

Vi söker nu dig som vill jobba i en fantastisk miljö med många utmaningar. Du arbetar operativt i driften som servitör/servitris och tycker att service och värdskap är det roligaste som finns. Du har erfarenhet av servering i någon form och brinner för att arbeta med mat och dryck. Hos oss ingår alla förekommande arbetsuppgifter som städ, disk, servering, bar, kassahantering och bokning. Vi hjälps åt för att alla ska trivas med arbetet och för att gästen ska få det där lilla extra varje gång. Du är kreativ, strukturerad, gillar att sälja och uppskattar att samarbeta med andra. Du bör vara handlingskraftig och själv kunna se vad som behöver göras. Har du rätt inställning och vilja så kan du absolut vara rätt person, även om du kanske inte riktigt uppfyller alla våra kriterier.

Du är glad och positiv och har en god blick för vad som behöver göras. En positiv inställning och en stark vilja att lyckas göra dina gäster extra nöjda. Du gillar ordning och reda och har kassavana och har erfarenhet från tidigare serveringsarbete. Meriterande är också om du har goda kunskaper i engelska.

Sänd gärna din ansökan som en pdf eller i ett .doc Ansökningar som inte uppfyller sökkriterierna behandlas inte.

Om anställningsvillkoren
Det finns möjlighet att välja om du vill arbeta som frukostservitris/servitör eller kvällsservitris/servitör. Det går också bra att kombinera. Det finns också möjlighet att arbeta deltid eller heltid beroende på din vilja och kompetens. Visa mindre

Serveringspersonal

I en underbar miljö vid sjön Gissen, endast någon mil från Astrid Lindgrens värld i Vimmerby, ligger golf- och konferensanläggningen Fredensborgs Herrgård. Hotellet har ca 60 rum, en populär restaurang och bar och ligger centralt belägen mitt på Tobo 18-håls golfbana. Under sommaren gästas hotellet av ca 1000 barnfamiljer som besöker Astrid Lindgrens Värld och en mängd andra glada gäster som spelar golf eller bara njuter av sommaren. I hotellets restaurang... Visa mer
I en underbar miljö vid sjön Gissen, endast någon mil från Astrid Lindgrens värld i Vimmerby, ligger golf- och konferensanläggningen Fredensborgs Herrgård. Hotellet har ca 60 rum, en populär restaurang och bar och ligger centralt belägen mitt på Tobo 18-håls golfbana. Under sommaren gästas hotellet av ca 1000 barnfamiljer som besöker Astrid Lindgrens Värld och en mängd andra glada gäster som spelar golf eller bara njuter av sommaren. I hotellets restaurang serveras frukost, lunch och middag med a´la carte och bistromeny. Vi söker nu dig som vill jobba i en fantastisk miljö med många utmaningar. Du arbetar operativt i driften som servitör/servitris och tycker att service och värdskap är det roligaste som finns. Du har erfarenhet av servering i någon form och brinner för att arbeta med mat och dryck. Hos oss ingår alla förekommande arbetsuppgifter som städ, disk, servering, bar, kassahantering och bokning. Vi hjälps åt för att alla ska trivas med arbetet och för att gästen ska få det där lilla extra varje gång. Du är kreativ, strukturerad, gillar att sälja och uppskattar att samarbeta med andra. Du bör vara handlingskraftig och själv kunna se vad som behöver göras. Har du rätt inställning och vilja så kan du absolut vara rätt person, även om du kanske inte riktigt uppfyller alla våra kriterier. Du är glad och positiv och har en god blick för vad som behöver göras. En positiv inställning och en stark vilja att lyckas göra dina gäster extra nöjda. Du gillar ordning och reda och har kassavana och har erfarenhet från tidigare serveringsarbete. Meriterande är också om du har goda kunskaper i engelska.Sänd gärna din ansökan som en pdf eller i ett .doc Ansökningar som inte uppfyller sökkriterierna behandlas inte.Om anställningsvillkorenDet finns möjlighet att välja om du vill arbeta som frukostservitris/servitör eller kvällsservitris/servitör. Det går också bra att kombinera. Det finns också möjlighet att arbeta deltid eller heltid beroende på din vilja och kompetens. Visa mindre

Serveringspersonal

I en underbar miljö vid sjön Gissen, endast någon mil från Astrid Lindgrens värld i Vimmerby, ligger golf- och konferensanläggningen Fredensborgs Herrgård. Hotellet har ca 60 rum, en populär restaurang och bar och ligger centralt belägen mitt på Tobo 18-håls golfbana. Under sommaren gästas hotellet av ca 1000 barnfamiljer som besöker Astrid Lindgrens Värld och en mängd andra glada gäster som spelar golf eller bara njuter av sommaren. I hotellets restaurang... Visa mer
I en underbar miljö vid sjön Gissen, endast någon mil från Astrid Lindgrens värld i Vimmerby, ligger golf- och konferensanläggningen Fredensborgs Herrgård. Hotellet har ca 60 rum, en populär restaurang och bar och ligger centralt belägen mitt på Tobo 18-håls golfbana. Under sommaren gästas hotellet av ca 1000 barnfamiljer som besöker Astrid Lindgrens Värld och en mängd andra glada gäster som spelar golf eller bara njuter av sommaren. I hotellets restaurang serveras frukost, lunch och middag med a´la carte och bistromeny. Vi söker nu dig som vill jobba i en fantastisk miljö med många utmaningar. Du arbetar operativt i driften som servitör/servitris och tycker att service och värdskap är det roligaste som finns. Du har erfarenhet av servering i någon form och brinner för att arbeta med mat och dryck. Hos oss ingår alla förekommande arbetsuppgifter som städ, disk, servering, bar, kassahantering och bokning. Vi hjälps åt för att alla ska trivas med arbetet och för att gästen ska få det där lilla extra varje gång. Du är kreativ, strukturerad, gillar att sälja och uppskattar att samarbeta med andra. Du bör vara handlingskraftig och själv kunna se vad som behöver göras. Har du rätt inställning och vilja så kan du absolut vara rätt person, även om du kanske inte riktigt uppfyller alla våra kriterier. Du är glad och positiv och har en god blick för vad som behöver göras. En positiv inställning och en stark vilja att lyckas göra dina gäster extra nöjda. Du gillar ordning och reda och har kassavana och har erfarenhet från tidigare serveringsarbete. Meriterande är också om du har goda kunskaper i engelska.Sänd gärna din ansökan som en pdf eller i ett .doc Ansökningar som inte uppfyller sökkriterierna behandlas inte.Om anställningsvillkorenDet finns möjlighet att välja om du vill arbeta som frukostservitris/servitör eller kvällsservitris/servitör. Det går också bra att kombinera. Det finns också möjlighet att arbeta deltid eller heltid beroende på din vilja och kompetens. Visa mindre

Servitris/Servitör

Ansök    Dec 13    Hotell Ronja AB    Servitör/Servitris
Vi söker kollegor till sommaren! Det gamla slakteriet i Vimmerby är idag ett Hotell med olika verksamheter i verksamheten. Hotell Ronja AB driver Restaurang Prime, Body Gym & Relax samt Mässhallarna. Det är ett familjeägt bolag där laganda, att ha kul på jobbet och att brinna för det man gör står i fokus. Vi har stora ambitioner över att bli en destination för gäster som värdesätter det goda och viktiga i livet. Mat, boende, hälsa och nöjen. Vi är ca 15 me... Visa mer
Vi söker kollegor till sommaren!
Det gamla slakteriet i Vimmerby är idag ett Hotell med olika verksamheter i verksamheten. Hotell Ronja AB driver Restaurang Prime, Body Gym & Relax samt Mässhallarna. Det är ett familjeägt bolag där laganda, att ha kul på jobbet och att brinna för det man gör står i fokus.
Vi har stora ambitioner över att bli en destination för gäster som värdesätter det goda och viktiga i livet. Mat, boende, hälsa och nöjen. Vi är ca 15 medarbetare som söker ytterligare förstärkning under sommaren. 
Med tanke på variationen av vår verksamhet så är den ena dagen aldrig lik den andra. Vi söker , glada och serviceinriktade medarbetare till Restaurangen
Förutom glada kollegor och spännande samt rolig arbetsplats så erbjuder vi roliga personalaktiviteter under sommaren och personalrabatter inom verksamheten.


Varaktighet: Säsongsanställning
Tillträde: Maj
Lön: Enligt kollektivavtal
Skicka din ansökan till [email protected] samt vid eventuella frågor ring 0492-16711 Visa mindre

Extrajobb som serveringspersonal

Vill du jobba lite extra hos oss?Just nu behöver vi serveringspersonal som kan hoppa in vid behov och hjälpa oss när vi har mycket att göra i restaurangen. Det är toppen om du har erfarenhet av servering, kassavana och vana att bemöta gäster på ett trevligt sätt. Är du bara rätt person kan vi snabbt lära dig att bli en bra medarbetare. Visa mer
Vill du jobba lite extra hos oss?Just nu behöver vi serveringspersonal som kan hoppa in vid behov och hjälpa oss när vi har mycket att göra i restaurangen. Det är toppen om du har erfarenhet av servering, kassavana och vana att bemöta gäster på ett trevligt sätt. Är du bara rätt person kan vi snabbt lära dig att bli en bra medarbetare. Visa mindre

Servitris / Servitör

Ansök    Maj 24    Hotell Ronja AB    Servitör/Servitris
Vi söker kollegor till sommaren med möjlighet till fast tjänstDet gamla slakteriet i Vimmerby är idag ett Hotell med olika verksamheter i verksamheten. Hotell Ronja AB driver Restaurang Prime, Body Gym & Relax samt Mässhallarna. Det är ett familjeägt bolag där laganda, att ha kul på jobbet och att brinna för det man gör står i fokus.Vi har stora ambitioner över att bli en destination för gäster som värdesätter det goda och viktiga i livet. Mat, boende, häl... Visa mer
Vi söker kollegor till sommaren med möjlighet till fast tjänstDet gamla slakteriet i Vimmerby är idag ett Hotell med olika verksamheter i verksamheten. Hotell Ronja AB driver Restaurang Prime, Body Gym & Relax samt Mässhallarna. Det är ett familjeägt bolag där laganda, att ha kul på jobbet och att brinna för det man gör står i fokus.Vi har stora ambitioner över att bli en destination för gäster som värdesätter det goda och viktiga i livet. Mat, boende, hälsa och nöjen. Vi är ca 17 medarbetare som söker ytterligare förstärkning under sommaren. Med tanke på variationen av vår verksamhet så är den ena dagen aldrig lik den andra. Vi söker , glada och serviceinriktade medarbetare till RestaurangenFörutom glada kollegor och spännande samt rolig arbetsplats så erbjuder vi roliga personalaktiviteter under sommaren och personalrabatter inom verksamheten.Varaktighet:Säsongsanställning med möjlighet till fast anställning.Tillträde: SnarastLön: Enligt kollektivavtal Skicka din ansökan till [email protected] samt vid eventuella frågor Visa mindre

Servitris / servitör

Servera ,duka ,städa,diska samt vara behjälplig i köket , vi har frukost självservice som vi gör iordning dagen innan så att gästerna serverar sig själv på morgonen, vi diskar all disk. Vi städar rummen och allrummet varje dag ! Hos oss hjälps alla åt , vi är ett team , det är en tuff intensiv kort period men vi har så kul ! Vårt motto är att serva våra kunder till 100 % så att de får en helhetsupplevelse av vårt Vimmerby Vi söker dig som är 18 år eller ... Visa mer
Servera ,duka ,städa,diska samt vara behjälplig i köket , vi har frukost självservice som vi gör iordning dagen innan så att gästerna serverar sig själv på morgonen, vi diskar all disk. Vi städar rummen och allrummet varje dag ! Hos oss hjälps alla åt , vi är ett team , det är en tuff intensiv kort period men vi har så kul ! Vårt motto är att serva våra kunder till 100 % så att de får en helhetsupplevelse av vårt Vimmerby

Vi söker dig som är 18 år eller mer ,är flexibel,positiv,lojal , noggrann och kreativ.Gärna någon erfarenhet inom service yrket men inget krav. Du ska ha körkort och tillgång till bil .

Pernilla och Andy tillsammans med vår son Victor driver restaurangen och har gjort så i 16 år. Vi har lång erfarenhet från restaurang och turist yrket . Mossebo Gästhem är en catering och restaurang verksamhet som har öppet dagligen sommartid 12,00-21,00.
Vi serverar a la carte, husmanskost och rätter med influenser från andra delar av världen.
Vi serverar ca 90 mat och har 82 sittplatser inne och 38 på vår uteservering . Visa mindre

Servispersonal

Fredensborgs Herrgård är ett golf- och konferenshotell under större delen av året. Under sommarperioden gästas hotellet av i huvudsak barnfamiljer som besöker Astrid Lindgrens Värld. Många av våra gäster spelar också golf, då hotellet ligger mitt på Tobo golfbana. Vi har ca 150 bäddar i 60 gästrum och i vår restaurang tar vi emot ca 100 personer. Vi söker Dig som har gärna har flera års erfarenhet från servering av a´la carté, konferensanläggning eller mo... Visa mer
Fredensborgs Herrgård är ett golf- och konferenshotell under större delen av året. Under sommarperioden gästas hotellet av i huvudsak barnfamiljer som besöker Astrid Lindgrens Värld. Många av våra gäster spelar också golf, då hotellet ligger mitt på Tobo golfbana. Vi har ca 150 bäddar i 60 gästrum och i vår restaurang tar vi emot ca 100 personer.

Vi söker Dig som har gärna har flera års erfarenhet från servering av a´la carté, konferensanläggning eller motsvarande och är van att arbeta i ett högt arbetstempo. Du bör ha servisutbildning alternativt flera års dokumenterad erfarenhet. Barkunskap och vinkunskap är ett plus.
Ansökningar som ej uppfyller sökkriterierna behandlas inte.
Bifoga betyg och referenser från tidigare arbetsplatser i din ansökan. Arbetstiden är deltid/heltid 75-100%.
Möjlighet finns att börja redan under våren om önskemål finns. Det finns också möjlighet till fortsatt anställning om du är rätt person.

Varmt välkommen att söka,

Du är en person som uppskattar att ta egna initiativ, du ser vad som behöver göras och uppskattar varierade arbetsuppgifter. Du har lätt för att samarbeta med andra och har erfarenhet från kassahantering och servicearbete. Du brinner för ditt yrke och älskar att gra gästen mer nöjd än vad den förväntat sig.
Du är en servicepärla helt enkelt.

Fredensborgs Herrgård är ett golf- och konferenshotell under större delen av året. Under sommarperioden gästas hotellet av i huvudsak barnfamiljer som besöker Astrid Lindgrens Värld. Många av våra gäster spelar också golf, då hotellet ligger mitt på Tobo golfbana. Vi har ca 150 bäddar i 60 gästrum och i vår restaurang tar vi emot ca 100 personer.
Vi serverar våra gäster frukostbuffé, lunch och barmeny samt middag på kvällen. Visa mindre

Servitris / Servitör

Ansök    Apr 18    Hotell Ronja AB    Servitör/Servitris
Vi söker kollegor till sommarenDet gamla slakteriet i Vimmerby är idag ett Hotell med olika verksamheter i verksamheten. Hotell Ronja AB driver Restaurang Prime, Body Gym & Relax samt Mässhallarna. Det är ett familjeägt bolag där laganda, att ha kul på jobbet och att brinna för det man gör står i fokus. Vi har stora ambitioner över att bli en destination för gäster som värdesätter det goda och viktiga i livet. Mat, boende, hälsa och nöjen. Vi är ca 17 meda... Visa mer
Vi söker kollegor till sommarenDet gamla slakteriet i Vimmerby är idag ett Hotell med olika verksamheter i verksamheten. Hotell Ronja AB driver Restaurang Prime, Body Gym & Relax samt Mässhallarna. Det är ett familjeägt bolag där laganda, att ha kul på jobbet och att brinna för det man gör står i fokus. Vi har stora ambitioner över att bli en destination för gäster som värdesätter det goda och viktiga i livet. Mat, boende, hälsa och nöjen. Vi är ca 17 medarbetare som söker ytterligare förstärkning under sommaren.  Med tanke på variationen av vår verksamhet så är den ena dagen aldrig lik den andra. Vi söker nogranna, glada och serviceinriktade medarbetare till ·       Städ·       Restaurang: Kök och matsal·       Frukostvärdonnor/värdar·       Receptionister Förutom glada kollegor och spännande samt rolig arbetsplats så erbjuder vi roliga personalaktiviteter under sommaren och personalrabatter inom verksamheten. Varaktighet: Säsongsanställning, timanställningTillträde: Maj/JuniLön: Timlön enligt kollektivavtal Skicka din ansökan till [email protected] samt vid eventuella frågor Visa mindre

Servispersonal

Fredensborgs Herrgård är ett golf- och konferenshotell under större delen av året. Under sommarperioden gästas hotellet av i huvudsak barnfamiljer som besöker Astrid Lindgrens Värld. Många av våra gäster spelar också golf, då hotellet ligger mitt på Tobo golfbana. Vi har ca 150 bäddar i 60 gästrum och i vår restaurang tar vi emot ca 100 personer. Vi söker Dig som har gärna har flera års erfarenhet från servering av a´la carté, konferensanläggning eller mo... Visa mer
Fredensborgs Herrgård är ett golf- och konferenshotell under större delen av året. Under sommarperioden gästas hotellet av i huvudsak barnfamiljer som besöker Astrid Lindgrens Värld. Många av våra gäster spelar också golf, då hotellet ligger mitt på Tobo golfbana. Vi har ca 150 bäddar i 60 gästrum och i vår restaurang tar vi emot ca 100 personer.

Vi söker Dig som har gärna har flera års erfarenhet från servering av a´la carté, konferensanläggning eller motsvarande och är van att arbeta i ett högt arbetstempo. Du bör ha servisutbildning alternativt flera års dokumenterad erfarenhet. Barkunskap och vinkunskap är ett plus.
Ansökningar som ej uppfyller sökkriterierna behandlas inte.
Bifoga betyg och referenser från tidigare arbetsplatser i din ansökan. Arbetstiden är deltid/heltid 75-100%.
Möjlighet finns att börja redan under våren om önskemål finns. Det finns också möjlighet till fortsatt anställning om du är rätt person.

Varmt välkommen att söka,

Du är en person som uppskattar att ta egna initiativ, du ser vad som behöver göras och uppskattar varierade arbetsuppgifter. Du har lätt för att samarbeta med andra och har erfarenhet från kassahantering och servicearbete. Du brinner för ditt yrke och älskar att gra gästen mer nöjd än vad den förväntat sig.
Du är en servicepärla helt enkelt.

Fredensborgs Herrgård är ett golf- och konferenshotell under större delen av året. Under sommarperioden gästas hotellet av i huvudsak barnfamiljer som besöker Astrid Lindgrens Värld. Många av våra gäster spelar också golf, då hotellet ligger mitt på Tobo golfbana. Vi har ca 150 bäddar i 60 gästrum och i vår restaurang tar vi emot ca 100 personer.
Vi serverar våra gäster frukostbuffé, lunch och barmeny samt middag på kvällen. Visa mindre

Serveringspersonal Sommarsäsongen

På sommaren förvandlas Stadshotellet från affärshotell till ett turisthotell, vars restaurang med tillhörande veranda är en av Vimmerbys populära samlingsplatser. Vi tillhandahåller ett matkoncept med fokus på vällagade, klassiska och moderna maträtter från varsamt utvalda lokala råvaror. Vi söker servitriser och servitörer med ett brinnande intresse för mat, dryck och värdskap. Du ska på ett passionerat sätt kunna presentera mat och dryck för gästerna. Gr... Visa mer
På sommaren förvandlas Stadshotellet från affärshotell till ett turisthotell, vars restaurang med tillhörande veranda är en av Vimmerbys populära samlingsplatser. Vi tillhandahåller ett matkoncept med fokus på vällagade, klassiska och moderna maträtter från varsamt utvalda lokala råvaror. Vi söker servitriser och servitörer med ett brinnande intresse för mat, dryck och värdskap. Du ska på ett passionerat sätt kunna presentera mat och dryck för gästerna. Grundläggande kunskaper gällande kalla och varma drycker är meriterande.

Vi sätter stor vikt vid din personlighet och söker en härlig mix av människor, som vill göra sitt yttersta för gäster och medarbetare. Det är viktigt för oss att du har lätt för att lära och på kort tid kan sätta dig in i våra rutiner. Meriterande är om du tidigare har jobbat med säsongsbetonat arbete, har utbildning från Hotell- och restaurangutbildningen och eller tidigare vana av servering.

Centralt vid Stora Torget i Vimmerby ligger stadens äldsta hotell med anor från 1860-talet. Vi erbjuder boende och logi i en anrik hotellmiljö i hjärtat av Vimmerby. Under de senaste åren har hotellet och restaurangen genomgått en omfattande renovering och blivit en populär mötesplats för såväl hotellgäster som Vimmerbybor. Visa mindre